Kullanılan malzemelerin değişmesi hakkında Canan Hoca'ya katılıyorum. Markette satılan tüm gıdalarda kullanılan malzemelerin kalitesi resmen yerlerde. İşin üzücü yanı Avrupa'da gerekli kontroller sağlanırken, bizim ülkemizde lay lay lom.
Bende atopik dermatit var. Yüzümde yeni doğan bebeklerdeki olan kızarıklıklar var. Ekmek yediğim zaman beni delirtiyor. Ev yapımı ekmeklerde böyle sorun olmuyor nedense. Hazır ve işlenmiş gıdalar gerçekten çok kötü.
Bende atopik dermatit var. Yüzümde yeni doğan bebeklerdeki olan kızarıklıklar var. Ekmek yediğim zaman beni delirtiyor. Ev yapımı ekmeklerde böyle sorun olmuyor nedense. Hazır ve işlenmiş gıdalar gerçekten çok kötü.
Canan hocanın bahsettiği ekmekleri yiyen herkeste bağırsaklar mahvoluyor ve cilt hastalıkları başta olmak üzere, sinüzit alerjileri falan başlıyor. Ekmeği vb. ürünleri ben kestim, ne kepek, ne egzama, ne geniz akıntısı hiçbir şey kalmadı.
Canan hocanın bahsettiği ekmekleri yiyen herkeste bağırsaklar mahvoluyor ve cilt hastalıkları başta olmak üzere, sinüzit alerjileri falan başlıyor. Ekmeği ben kestim, ne kepek, ne egzama, ne geniz akıntısı hiçbir şey kalmadı.