Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar oyunu, film, dizi, gezme tozma vs haricinde evde canım sıkıldığında;
Bu sıralar techolay'da fikrim olan konular hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten mesleğiminde bir parçası bu. Onun dışında Bazen rehberlere bakıyorum. Redditte dolaşıyorum. Boş boş ekrana bakıp overthink yapıyorum. PDF e kitap indirip okuyorum. Bazı konularda araştırma yapıp chatgpt ile tartışıyorum/öğreniyorum.

Bilgisayar oyunu, film, dizi, gezme tozma vs haricinde evde canım sıkıldığında;
Bu sıralar Techolay'da fikrim olan konular hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten mesleğiminde bir parçası bu. Onun dışında Bazen rehberlere bakıyorum. Reddit'te dolaşıyorum. Boş boş ekrana bakıp overthink yapıyorum. PDF'e kitap indirip okuyorum. Bazı konularda araştırma yapıp ChatGPT ile tartışıyorum/öğreniyorum

Ben Arkadaşım olarak görüyorum ChatGPT'yi

Oyun oynarım, dizi/film izlerim, akşamları televizyondan maç filan izlerim. Kışın dışarı çıkardım, bu aralar dışarısı cehennem olduğu için gezemiyorum düzgün.

Oyun oynarım, dizi/film izlerim, akşamları televizyondan maç filan izlerim. Kışın dışarı çıkardım, bu aralar dışarısı cehennem olduğu için gezemiyorum düzgün.
Doğru :thumbsup:
Relaxed Work GIF by vrt

15 saat PC'deyim, hiç sıkılmıyorum. 65KG'yim Saat başı barfiks çekiyorum evde, şu an 20 çekiyorum ve elyayı sıkıyorum. Heavy Grip 75 kg sıkabiliyorum, bir nevi "kalistenik" yapıyorum. PC'de boş oturmaktan iyidir.

Freelancer SEO hizmeti veriyorum. Alt tab'da MMORPG, WOW, GW2, KO, Savaş PVP Action 185BPM müzikler her zaman enerjimi tavan yapıyor. Moralimi bozan insanları engelliyorum ve hiç sıkılmıyorum :)

15 saat PC'deyim, hiç sıkılmıyorum. 65KG'yim Saat başı barfiks çekiyorum evde, şu an 20 çekiyorum ve elyayı sıkıyorum. Heavy Grip 75 kg sıkabiliyorum, bir nevi "kalistenik" yapıyorum. PC'de boş oturmaktan iyidir.

Freelancer SEO hizmeti veriyorum. Alt Tab'da MMORPG, WoW, GW2, KO, Savaş PvP Action 185BPM müzikler her zaman enerjimi tavan yapıyor. Moralimi bozan insanları engelliyorum ve hiç sıkılmıyorum :)

Spor yapıyorum zaten ama Gaza getirici müzikte dinlerim

Proje fikirleri düşünürüm ben. Veya sarı siteye girip araba piyasasına bakarım. Sporlara ilginiz varsa yapabilirsiniz. Kısaca hobi edinmeniz lazım. Örnek veriyorum yazılıma ilginiz varsa tonlarca kaynak var. Boş zamanınızda geliştirebilirsiniz kendinizi.

Benim en sevdiğim aktivite program denemek. Sırf can sıkıntısından ve tasarruf için önce Office LTSC kurdum. Şimdi orijinalini deneyeceğim.