Canınız sıkıldığında ne yaparsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Kızımla Minecraft oynuyorum. Daha doğrusu o küçük olduğu için klavye kontrollerini beceremiyor, o söylüyor ne istiyorsa ben yapıyorum. İş zamanında ise artık Techolay'da takılmaca

Hocam kardeşimin bilgisayar süresini yemek için yaptığım taktiğe çok benziyor

Hocam kardeşimin bilgisayar süresini yemek için yaptığım taktiğe çok benziyor
Ne yapalım artık madem çocuktan kardeşten oyun oynamaya vakit kalmıyor. Biz de onları oyuna entegre ediyoruz

Ne yapalım artık madem çocuktan kardeşten oyun oynamaya vakit kalmıyor. Biz de onları oyuna entegre ediyoruz

Bir gün klavye kontrollerine alışır birlikte oynarsınız hocam

Hocam, ben de bilgisayar mühendisliği bölümüne girmek istediğim için ders çalışıyorum.

Ben de sıklıkla sıkılıyorum. Hayatı sorguluyorum. Ama yine de yaşıyorum. Film veya dizi izlerim. Oyun oynarım. Ya da YouTube'da tarih videolarını veya başka konuları izlerim. Bazen burada takılırım. Yapacak bir şeyler bulunur illaki. Yeter ki yapmak isteyin.

Ansızın dışarıya çıkmak. Gece saat 3'te çıkmayın. Ben çıktım. Çok iyi şeyler olmadı.

Genelde sahibinden de asla sahip olamayacağım arabalara bakarken buluyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…