Detaylar
Kim cevapladı?Kızımla Minecraft oynuyorum. Daha doğrusu o küçük olduğu için klavye kontrollerini beceremiyor, o söylüyor ne istiyorsa ben yapıyorum. İş zamanında ise artık Techolay'da takılmaca![]()
Hocam kardeşimin bilgisayar süresini yemek için yaptığım taktiğe çok benziyor
clareon
Başarılı
Ne yapalım artık madem çocuktan kardeşten oyun oynamaya vakit kalmıyor. Biz de onları oyuna entegre ediyoruzHocam kardeşimin bilgisayar süresini yemek için yaptığım taktiğe çok benziyor![]()
Ne yapalım artık madem çocuktan kardeşten oyun oynamaya vakit kalmıyor. Biz de onları oyuna entegre ediyoruz![]()
Bir gün klavye kontrollerine alışır birlikte oynarsınız hocam
clareon
Başarılı
Xbox gamepad ile oynayabiliyor zaten de. Yine benim kadar hızlı değil tabii.Bir gün klavye kontrollerine alışır birlikte oynarsınız hocam![]()
Henüz bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bilgisayar mühendisiyim demek doğru olmaz. Bu bahsettiğim rutinlere bir ekleme daha yapayım o hâlde. 2 haftadır finallerim bitmediğinden bir de can sıkıntısından mecburen ders çalışıyorum.
Hocam, ben de bilgisayar mühendisliği bölümüne girmek istediğim için ders çalışıyorum.
Pcman80
Üstün
Hocam ben daha elime Xbox ile ilgili bir şey almadım, kızınız hayata 1-0 önden başlamışXbox gamepad ile oynayabiliyor zaten de. Yine benim kadar hızlı değil tabii.
Ben de sıklıkla sıkılıyorum. Hayatı sorguluyorum. Ama yine de yaşıyorum. Film veya dizi izlerim. Oyun oynarım. Ya da YouTube'da tarih videolarını veya başka konuları izlerim. Bazen burada takılırım. Yapacak bir şeyler bulunur illaki. Yeter ki yapmak isteyin.
Captain Levi
Yetkin
Genelde sahibinden de asla sahip olamayacağım arabalara bakarken buluyorum kendimi.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-