- Makaleler
- 1
Merhaba. Elimde birkaç belge var onları daha da sıkıştırmak istiyorum. 27 MB şu anda ama en azından 19 MB'a kadar düşmek lazım nasıl düşebilirim?
saerasoft.com
Hocam PDF olarak aslında JPG olarak değil. Ayrıca ilovepdf ile sıkıştırmama rağmen 300 MB'dan 27 MB'a kadar sıkıştırdım ama en azından 13 MB'a kadar düşürebilirsem iyi olur. Bunun arkasına farklı dosyalar da ekleyeceğim çünkü.Resim olarak ise bunu kullanınız.
Caesium - Image Compressor
saerasoft.com
Gerekli ayarlar.
Resimleri ekleyiniz.
Kaliteyi seçiniz.
Çıktı kısmından resimlerin çıkacağı kısmı seçiniz.
Sıkıştır butonuna basınız.
Eğer resimleri tek bir PDF yapmak isterseniz.
Aşağıdaki programı indirin.
Resimleri sayfa sırasına göre isimlendirin.
Resimleri "add files" diyerek ekleyin.
Resimleri ekledikten sonra sırası karışırsa "move set up" ya da "moe set down" diyere aşağı yukarı sıralayın.
Resimleri tek bir PDF dosyasında görmek isterseniz "Single PDF named" alanını seçin.
Eğer resimler tam değil ise "page size" kısmından 1. seçeneği seçin ve "save output" butonuna basın.
Program indirme.
Virüs total
Eki Görüntüle 89800
Eğer PDF dosyanı çok büyük ise aşağıdaki programı kullanarak boyutunu küçültebilirsiniz.
Program
Virüs total
Eki Görüntüle 89801
Mesajımın devamında bir uygulama eklemişim onu dener misiniz?Hocam PDF olarak aslında JPG olarak değil. Ayrıca ilovepdf ile sıkıştırmama rağmen 300 MB'dan 27 MB'a kadar sıkıştırdım ama en azından 13 MB'a kadar düşürebilirsem iyi olur. Bunun arkasına farklı dosyalar da ekleyeceğim çünkü.
Free PDF Compressor mu hocam?Mesajımın devamında bir uygulama eklemişim onu dener misiniz?
Evet
Tamamdır hocam. 10-15 dakikaya deneyip sonucu paylaşırım.