No name şeyler hakkında bir şey diyeyemiyorum.
Elgato markasının HDMI IN bir modelini bulamadım. Senin önerdiğin ürünün böyle fotoğrafı var sadece:

1750340699925.webp

Ben ürünü anlamadım direkt. Tamam, HDMI IN(put) kısmına cihazı taktım. SDI IN nedir, görüntüyü nereden kaydediceğim onu çözemedim. Bir de neden ürün sayfasında "Windows, Linux supported" yazıyor onu da çözemedim. Ek araç ile çalışacak ise hiç bulaşmak istemiyorum.

Elgato markasının HDMI IN bir modelini bulamadım. Senin önerdiğin ürünün böyle fotoğrafı var sadece:

Eki Görüntüle 155947

Ben ürünü anlamadım direkt. Tamam, HDMI IN(put) kısmına cihazı taktım. SDI IN nedir, görüntüyü nereden kaydediceğim onu çözemedim. Bir de neden ürün sayfasında "Windows, Linux supported" yazıyor onu da çözemedim. Ek araç ile çalışacak ise hiç bulaşmak istemiyorum.
SDI da bir dijital görüntü kablosudur (sadece iş içindir, son kullanıcı ürünlerinde asla olmaz). Bildiğim kadarıyla uyumlu toollardan birini kullanmak gerekiyor.

SDI da bir dijital görüntü kablosudur (sadece iş içindir, son kullanıcı ürünlerinde asla olmaz). Bildiğim kadarıyla uyumlu toollardan birini kullanmak gerekiyor.
Ben sadece ama sadece bilgisayarın HDMI portuna cihaz takıp kayıt almak istiyorum. Şirket ve sanayi tipi ürünleri boş ver dostum.

Cihaz TV'ye sorayım dedim. Böyle bir ürün olduğunu söyledi:

Asus'a güveniyorum. Bunu denesem mi bilemedim...

O zaman Asus TUF Gaming BOX-CU4K30 denemeye karar verdim. Fiyatı abartılı da değil. Marka da güven veriyor. Yorumları da genel olarak olumlu.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim @Recep Baltaş @EFI Shell, ürünü satın alınca inceleme yapıp paylaşacağım. Elgato markasının HDMI record cihazını buldum ama açık olmak gerekirse bir tık pahalı geldi.

Asus üzmez diye umut ediyorum. :)

PCIe modeller çok esnek sayılmaz. Techolay'da özellikle kayıt alırken diğer bilgisayarın işgalini gerektiriyordu, içinde olduğu için parçaların yerleşimi ve çekim alanlarında esneklik bayağı azdı.

O zaman ASUS TUF gaming BOX-CU4K30 denemeye karar verdim. Fiyatı abartılı da değil. Marka da güven veriyor. Yorumları da genel olarak olumlu.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim @Recep Baltaş @EFI Shell, ürünü satın alınca inceleme yapıp paylaşacağım. Elgato markasının HDMI record cihazını buldum ama açık olmak gerekirse bir tık pahalı geldi.

ASUS üzmez diye umut ediyorum. :)

Selam, iki sorum olacak. Ürünü kullanıyor musunuz? Kasama takılı ekran kartından HDMI çıkıp, bu cihaza girip, laptopun USB portuna bağlayacağım sanırım. Gerisi de OBS içi ayar değil mi?