Carlsberg'in tadı hiç güzel gelmedi bana. Evet bozuk gibiydi sanki. Beğenmedim. Efes Malt öneririm hafif içim olarak.Geçenlerde arkadaşla içtik ilk içki deneyimimizdi. Carlsberg kutu içmiştik ve içerken kokusu ve tadı sanki bozuk gibi geliyordu, içmekte zorlandık açıkçası. Kafa yapma gibi bir durum tabii ki olmadı.
Bu normal mi veya daha hafif içim olarak ne önerirsiniz başka var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Necromancer1
Uzman
Carlsberg'in tadı hiç güzel gelmedi bana. Evet bozuk gibiydi sanki. Beğenmedim. Efes malt öneririm hafif içim olarak.
Efes malt çok da hafif değil
Hafif olarak meyvemsilerin haricinde Amerikan birası olarak miller güzel hafiftir, corona keza aynı şekilde hafiftir.
Ancak benim favorim Heineken. Guinness'i bayağıdır içmedim tam hatırlamıyorum.
Necromancer1
Uzman
Carlsberg bana göre ağır bir bira çok bira seven biri değilim ama şerbetçi otunu çok fazla koymuşlar bunda dolayısıyla tadı acı ve buruk, ilk bira deneyimim benim de Carlsberg olmuştu ve 2 yudumdan sonrasını çöpe atmıştım.
Efes malt, Carlsberg, Tuborg üçüde çok hafif biralar değil ancak benim hoşuma gidiyor
Son düzenleme:
EkmekArasiSSD
Uzman
Hafif içimli olarak Miller deneyebilirsiniz. Ben de ilk başladığımda mesela direkt Efes'ten başlamıştım da tadı bayağı berbat gelmişti. Miller içince hakkaten hafif içimli.
Aslında seçtiğiniz bira da hafif ama ne kadar hafif olursa olsun ağız tadınız alışıncaya kadar birayı sevmezsiniz. Bira sevilecek bir içecek değilGeçenlerde arkadaşla içtik ilk içki deneyimimizdi. Carlsberg kutu içmiştik ve içerken kokusu ve tadı sanki bozuk gibi geliyordu, içmekte zorlandık açıkçası. Kafa yapma gibi bir durum tabii ki olmadı.
Bu normal mi veya daha hafif içim olarak ne önerirsiniz başka var mıdır?
Ek seçenek olarak; but, miller ve bomonti öneririm ben de arkadaşlar gibi. Alkol kültürünüz zamanla artarsa (ki bunu da öneri olarak algılamayın zira gerçekten alkol dost değildir ve keyfi zamanlamalar dışında içilmeye başlarsa alışkanlık yapması çok muhtemeldir) o zaman zaten alkol oranı daha yüksek içecekler tercih etmeye başlarsınız.
Benim bildiğim bütün biralar öyle zaten. Bira, tadı iyi olduğu için içilen bir şey değil.
Bomonti ve volim daha normal onlara göre hocam onlara bakmıştım.
Aslında seçtiğiniz bira da hafif ama ne kadar hafif olursa olsun ağız tadınız alışıncaya kadar birayı sevmezsiniz. Bira sevilecek bir içecek değil
Ek seçenek olarak; but, miller ve bomonti öneririm ben de arkadaşlar gibi. Alkol kültürünüz zamanla artarsa (ki bunu da öneri olarak algılamayın zira gerçekten alkol dost değildir ve keyfi zamanlamalar dışında içilmeye başlarsa alışkanlık yapması çok muhtemeldir) o zaman zaten alkol oranı daha yüksek içecekler tercih etmeye başlarsınız.
Hocam bağımlı gibi değil de öyle özel zamanlarda etkinliklerde falan kullanıyorum. Onun harici her gün içen gibi biri değilim.
Efes malt, Carlsberg, Tuborg üçüde çok hafif biralar değil ancak benim hoşuma gidiyor![]()
Hafif içimli olarak miller deneyebilirsiniz. Ben de ilk başladığımda mesela direkt Efes'ten başlamıştım da tadı bayağı berbat gelmişti. Miller içince hakikaten hafif içimli.
Efes özel seri var mış onu biliyor musunuz hocam nasıl sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bud veya Efes Malt dene. Carlsberg bu ikisinin yanında içim olarak daha kötü bence. Bir de Blanc var, o da bayağı iyidir.
Bud veya efes malt dene. Carlsberg bu ikisinin yanında içim olarak daha kötü bence. Bir de blanc var, o da bayağı iyidir.
Onu fark ettim hocam bakalım diğerlerine o zaman.
Corona'da iyidir. Yanına da misket limon. Hafif bir bira, fiyatı pahalıdır diğerlerine göre biraz tabii.