parsekl

Çalışkan
Selam, Nays müşteri almayı kapatmış ve Temmuz ayında da kapanacağı söyleniyor.

Dijital aboneliklerimi yönetebileceğim (Spotify, Netflix, Prime Video vs.) güvenilir bir kart önerisi yapabilir misiniz?

Biraz araştırma sonucu ON Bank uygulamasına denk geldim fakat şikayetler fazla gibi; kredilerle vesaire işim olmayacak, sadece dijital aboneliklerim için kullanacağım. Güncel olarak kullanan ve bilgi paylaşabilecek birisi var mı? Alternatif önerilere de açığım.

Dijital aboneliklerimi yönetebileceğim (Spotify, Netflix, Prime Video vs.) güvenilir bir kart önerisi yapabilir misiniz?

Biraz araştırma sonucu ON Bank uygulamasına denk geldim fakat şikayetler fazla gibi; kredilerle vesaire işim olmayacak, sadece dijital aboneliklerim için kullanacağım. Güncel olarak kullanan ve bilgi paylaşabilecek birisi var mı? Alternatif önerilere de açığım.
On bank kullanabilirsiniz. 6 aydır sadece dijital uygulamalar için kullanıyorum. Problem yaşamadım. Ben başlarken toplu olarak en yüksek oran bundaydı.İçerisine aylık ihtiyacınız kadar paranızı atın. Kafanızda rahat olsun.

Nays önerebilirim. İş Bankası hesabınız varsa çok daha iyi olur.

On bank kullanabilirsiniz. 6 aydır sadece dijital uygulamalar için kullanıyorum. Problem yaşamadım. Ben başlarken toplu olarak en yüksek oran bundaydı.İçerisine aylık ihtiyacınız kadar paranızı atın. Kafanızda rahat olsun.
Kampanyalar inanılmaz güzel gözüküyor.

Reşit olmayan kişiler faydalanabiliyor mu? Eğer öyle ise ben de yaptığınız gibi yapacağım sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olunmuyormuş, diğerleri için bilgi olması açısından yazıyorum.

Nays önerebilirim. İş Bankası hesabınız varsa çok daha iyi olur.

Kampanyalar inanılmaz güzel gözüküyor.

Reşit olmayan kişiler faydalanabiliyor mu? Eğer öyle ise ben de yaptığınız gibi yapacağım sanırım.
Konunun başında bahsettiğim gibi, Nays mümkün durmuyor. İş Bankası hesabım da yok maalesef.

Yanıtın için teşekkürler, bakacağım.

Ben Tami kullanıyorum. Güzel cashbackleri oluyor bir göz atabilirsiniz.
Sitesine göz attım, maalesef istediklerimi karşılamıyor.

Selam, Nays müşteri almayı kapatmış ve temmuz ayında da kapanacağı söyleniyor.

Dijital aboneliklerimi yönetebileceğim (Spotify, Netflix, Prime Video vs.) Güvenilir bir kart önerisi yapabilir misiniz?

Biraz araştırma sonucu on bank uygulamasına denk geldim fakat şikayetler fazla gibi; kredilerle vesaire işim olmayacak, sadece dijital aboneliklerim için kullanacağım. Güncel olarak kullanan ve bilgi paylaşabilecek birisi var mı? Alternatif önerilere de açığım.

Nays'ın kapanmayacağını biliyorum. Cashback ile birlikte İş Bankası'na transfer edilecek sanırım.

Netleştiğinde tekrar düşünebilirim o hâlde, benim düşüncem cashbacklerin taşınmayacağı yönündeydi.
Canlı destek birimi böyle bir şeyin olmadığını söylüyor. Bu haber nereden çıkmıştı?
IMG-20260619-WA0004.webp