- Makaleler
- 1
Casper kaliteli değildir ama laptop modellerinin tasarımları çok güzel. Biraz param artsın alacağım.
Ben Casper'in i3-4100M ve GT740M'li bir laptopunu çıktığı sene almıştım. GTA 4 ve GTA 5 falan oynuyordum. Çok oyun oynadım aslında, bayağı kullandım. Genel olarak malzeme kalitesi falan kötüydü ama beni uzun süre idare etti.
O konuda öyle hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 sene içinde touchpad bozulmuştu. 3. Senesinde falan da ekran küçük bir baskıdan kırıldı. Ekran kırılması öncesi de ekranı tutan ve taşıyan menteşe kırılmıştı.Hocam donanım kalitesi birebir aynı tüm markalarla, dış kasa ekran klavye touchpad kalitesi önemli.
Casper teknik servise gider paralar, boşver.Casper kaliteli değildir ama laptop modellerinin tasarımları çok güzel. Biraz param artsın alacağım.
Mağazada görünce al beni diyor, o anda kendime hakim olursam bende o markaları düşünüyorum.Casper teknik servise gider paralar, boşver.
Laptop olarak markalarda Lenova - Acer - Asus - MSI harici bakmayacaksın.
Modele göre HP de değerlendirilebilir.
Bütçeyi ayarlayınca konu aç, kategorinin bilinçli kişileri iyisiyle kötüsüyle öneri yapar.Mağazada görünce al beni diyor, o anda kendime hakim olursam bende o markaları düşünüyorum.