Ben Casper'in i3-4100M ve GT740M'li bir laptopunu çıktığı sene almıştım. GTA 4 ve GTA 5 falan oynuyordum. Çok oyun oynadım aslında, bayağı kullandım. Genel olarak malzeme kalitesi falan kötüydü ama beni uzun süre idare etti.

Ben Casper'in i3-4100M ve GT740M'li bir laptopunu çıktığı sene almıştım. GTA 4 ve GTA 5 falan oynuyordum. Çok oyun oynadım aslında, bayağı kullandım. Genel olarak malzeme kalitesi falan kötüydü ama beni uzun süre idare etti.

Hocam donanım kalitesi birebir aynı tüm markalarla, dış kasa ekran klavye touchpad kalitesi önemli.

Hocam donanım kalitesi birebir aynı tüm markalarla, dış kasa ekran klavye touchpad kalitesi önemli.
O konuda öyle hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 sene içinde touchpad bozulmuştu. 3. Senesinde falan da ekran küçük bir baskıdan kırıldı. Ekran kırılması öncesi de ekranı tutan ve taşıyan menteşe kırılmıştı.

Aslında Casper'a karşı bir tepkim yok fakat bakıldığında yerli marka olduğu için bayii sayısı diğerlerine nazaran daha fazla. Tabii ki de herkes bilgisayar işine çok vakıf değil parça parça toplayalım şu marka RAM olsun şu marka işlemci olsun bu marka fan olsun diye ne uğraşır ne de o kadar bilgi sahibidir. Haliyle günümüzün ekonomik şartları da belli ailesine PC alınması için bastıranlar olsun yaz tatilinde çalışıp para biriktirip hemen bir tane bilgisayarım olsun diye koşa koşa gidip alanlar olsun, bunlar yüzünden Casper ayakta durmaya devam edecektir.