Şu ayardan yapmak doğru mu hocam? :D Bir de ayarda dediği gibi Windows'u keni tekrar kuruyor mu USB Belleğe gerek kalmadan?
1768590706686.webp

ISO'yu ayrı indirip USB'ye kurmayı aynı gösteren.
Rufus kullan.

1768592222567.webp

1 yazdığım yerden USB belleğini seç, 2 yazan yerden ISO dosyasını seç, 3 yazan yere USB belleğe vermek istediğin ismi yaz ve çizgi attıklarım da varsayılanda kalsın. Sağ alttan başlat dersin başlar.

Rufus kullan.

Eki Görüntüle 218817

1 yazdığım yerden USB belleğini seç, 2 yazan yerden ISO dosyasını seç, 3 yazan yere USB belleğe vermek istediğin ismi yaz ve çizgi attıklarım da varsayılanda kalsın. Sağ alttan başlat dersin başlar.

Sağ olun hocam.

@Lorien, şu sistem sizce daha mı mantıklı yoksa daha mı mantıksız hocam? Ayrıca bu sistemin üstüne 3000-3500 TL alacağım takas olursa.

Kendimi etiketlemişim. :D
@14925 @incii

Son düzenleme:
Sağ olun hocam.

@Lorien, şu sistem sizce daha mı mantıklı yoksa daha mı mantıksız hocam? Ayrıca bu sistemin üstüne 3000-3500 TL alacağım takas olursa.

Kendimi etiketlemişim. :D
@14925 @incii

Pahali geldi bana, zaten monitor aldiniz, monitorlu setup bakmaniza gerek yok.

Bu arada ayni monitor bende var, 1 ms modu bozuk, 5 ms kullanmak sartindasiniz eger yan monitor kafasinda kullanicaksaniz.

Pahali geldi bana, zaten monitor aldiniz, monitorlu setup bakmaniza gerek yok.

Bu arada ayni monitor bende var, 1 ms modu bozuk, 5 ms kullanmak sartindasiniz eger yan monitor kafasinda kullanicaksaniz.
Bilmiyorum hocam hangisinin hz'si yüksekse onu kullanırım ana monitör olarak sanırım.

@incii, Hocam bu arada en temiz formatı nasıl atabilirim? Yukarıda SS attım o yerden mi yoksa Fehmi'nin dediği usb ile format mı. Usb ile format nasıl oluyor bilmiyorum.

Bilmiyorum hocam hangisinin hz'si yüksekse onu kullanırım ana monitör olarak sanırım.

@incii, Hocam bu arada en temiz formatı nasıl atabilirim? Yukarıda SS attım o yerden mi yoksa Fehmi'nin dediği usb ile format mı. Usb ile format nasıl oluyor bilmiyorum.
USB ile format en temizi.

Basit is aslinda. Windows ISO dosyasını indiriyorsun. Rufus ile USB'ye yazdiriyorsun. Sonra boot menusunden USB'yi seciyorsun. Ondan sonrasi cocuk oyuncagi.