Şu ayardan yapmak doğru mu hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
USB ile format atmak en sağlıklısı olacaktır.Şu ayardan yapmak doğru mu hocam?Bir de ayarda dediği gibi Windows'u keni tekrar kuruyor mu USB Belleğe gerek kalmadan?
Eki Görüntüle 218807
İnterneti yokmuş evde. Mobil veriden ISO kurmayayım diye düşündüm de.
@14925, ISO dosyasını şimdi indirip yarın USB'ye yazma gibi bir durum olabilir mi hocam?
- Makaleler
- 17
Olur, niye olmasın?İnterneti yokmuş evde. Mobil veriden ISO kurmayayım diye düşündüm de.
@14925, ISO dosyasını şimdi indirip yarın USB'ye yazma gibi bir durum olabilir mi hocam?
Hocam yöntemi yazsanız veya videosunu atsanız olur mu?
- Makaleler
- 17
Rufus kullan.
1 yazdığım yerden USB belleğini seç, 2 yazan yerden ISO dosyasını seç, 3 yazan yere USB belleğe vermek istediğin ismi yaz ve çizgi attıklarım da varsayılanda kalsın. Sağ alttan başlat dersin başlar.
Rufus kullan.
Eki Görüntüle 218817
1 yazdığım yerden USB belleğini seç, 2 yazan yerden ISO dosyasını seç, 3 yazan yere USB belleğe vermek istediğin ismi yaz ve çizgi attıklarım da varsayılanda kalsın. Sağ alttan başlat dersin başlar.
Sağ olun hocam.
@Lorien, şu sistem sizce daha mı mantıklı yoksa daha mı mantıksız hocam? Ayrıca bu sistemin üstüne 3000-3500 TL alacağım takas olursa.
Kendimi etiketlemişim.
@14925 @incii
Son düzenleme:
incii
Uzman
Pahali geldi bana, zaten monitor aldiniz, monitorlu setup bakmaniza gerek yok.
Bu arada ayni monitor bende var, 1 ms modu bozuk, 5 ms kullanmak sartindasiniz eger yan monitor kafasinda kullanicaksaniz.
Bilmiyorum hocam hangisinin hz'si yüksekse onu kullanırım ana monitör olarak sanırım.Pahali geldi bana, zaten monitor aldiniz, monitorlu setup bakmaniza gerek yok.
Bu arada ayni monitor bende var, 1 ms modu bozuk, 5 ms kullanmak sartindasiniz eger yan monitor kafasinda kullanicaksaniz.
@incii, Hocam bu arada en temiz formatı nasıl atabilirim? Yukarıda SS attım o yerden mi yoksa Fehmi'nin dediği usb ile format mı. Usb ile format nasıl oluyor bilmiyorum.
incii
Uzman
USB ile format en temizi.Bilmiyorum hocam hangisinin hz'si yüksekse onu kullanırım ana monitör olarak sanırım.
@incii, Hocam bu arada en temiz formatı nasıl atabilirim? Yukarıda SS attım o yerden mi yoksa Fehmi'nin dediği usb ile format mı. Usb ile format nasıl oluyor bilmiyorum.
Basit is aslinda. Windows ISO dosyasını indiriyorsun. Rufus ile USB'ye yazdiriyorsun. Sonra boot menusunden USB'yi seciyorsun. Ondan sonrasi cocuk oyuncagi.