Ufuk

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Trokia

Konu Başlıkları Gizle

1. 1
  2. 2 Ürün Özellikleri

chrome_EQjNlcxup8.webp

Ürün Özellikleri​

• İşlemci Tipi Intel Core i5
  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • SSD Kapasitesi 1 TB
  • Çözünürlük 1920 x 1080
  • Ekran Yenileme Hızı 144 Hz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce RTX 4060
  • Ekran Boyutu 15,6 inç
  • Cihaz Ağırlığı 2 - 4 kg
  • Ekran Kartı Hafızası 8 GB
  • İşlemci Modeli 12450H
  • İşlemci Çekirdek Sayısı 8
  • İşlemci Nesli 12. Nesil

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 46979

Ürün Özellikleri​

• İşlemci Tipi Intel Core i5
  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • SSD Kapasitesi 1 TB
  • Çözünürlük 1920 x 1080
  • Ekran Yenileme Hızı 144 Hz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce RTX 4060
  • Ekran Boyutu 15,6 inç
  • Cihaz Ağırlığı 2 - 4 kg
  • Ekran Kartı Hafızası 8 GB
  • İşlemci Modeli 12450H
  • İşlemci Çekirdek Sayısı 8
  • İşlemci Nesli 12. Nesil
Casper 🤣
2 haftaya bozulsun, müşteri hizmetleri yüzünüze bile bakmasın koşuşturursunuz param gitti diye. Berbat bir marka. Donanımı arttırıp en ucuz parçaları kullanıyorlar.

Berbat olduğunu bilerek aslında bir deneme amaçlı paylaşım yaptım. Bakalım tepkilerinizi görmek istiyorum açıkçası.

Uzun zaman başka bir site üzerinde yöneticilik yaptım, bilen arkadaşlarımız vardır aranızda. Burada Casper markasına olan büyük fantezinizi bildiğimden dolayı böyle bir serüvene girdim.

Siz sadece lütfen tepkilerinizi verin, böylelikle bende kendime ders çıkarayım. :giggle:

i7 olsa alınırdı, yani en azından ben alırdım. Elimdeki laptop yetersiz gelmeye başladı SSD, ram takviyesi yetmez ama işte...
Bir laptoba da, ki bu konudaki laptop çok uygun aslında, bu kadar para vermek saçma geliyor 3.5 yıl önce G770'e 9.2k para verdim, yetersiz diyorum ama bir şekilde götürüyor.

Çoluk çocuktan ders çıkarmanıza gerek yok hocam. Özellikle Türk topluluklarında :)
Haklısın çoluk çocuk bunlar, bir şey bilemez sonuçta 😃
Bir büyüğümüz olarak gidip teneke Casper’i alabilirsin, hayırlı olsun sana. Ürünün güvencesi de artık inandığın dine bağlı kalır, inanmıyorsan da güvencen yok. 😃

Haklısın çoluk çocuk bunlar, bir şey bilemez sonuçta 😃
Bir büyüğümüz olarak gidip teneke Casper’i alabilirsin, hayırlı olsun sana. Ürünün güvencesi de artık inandığın dine bağlı kalır, inanmıyorsan da güvencen yok. 😃
Ben hayatta Casper almam.
Konuda da Casper alın diyen bir şey göremiyorum.
Casper sevmediğim için Beğenmedim atacak bir sebep de göremiyorum.
Din olayının konuyla alakasını da anlamadım. Belki bu yüzden biraz büyümen gerekiyordur. Başka anlamlarda.

Din olayının konuyla alakasını da anlamadım. Belki bu yüzden biraz büyümen gerekiyordur. Başka anlamlarda.
Anlama yetin yoksa bunu ben sana kazandıramam ama açıklayayım; Casper alırsan adamların sana herhangi bir garantisi yok, güya “yazılı” olarak garantisi var. Müşteri hizmetlerini aradığın zaman belki de yüzüne kapatacaklar. Casper gibi markalardan uzak durulmalı, özellikle böyle ürünlerinden.
Ben hayatta Casper almam.
Konuda da Casper alın diyen bir şey göremiyorum.
Casper sevmediğim için Beğenmedim atacak bir sebep de göremiyorum.
Ben de çoluk çocukla olayın ne alakası var onu anlamadım, reşit olunca kendinizi Tanrı seviyesinde görüyorsunuz herhalde.

Anlama yetin yoksa bunu ben sana kazandıramam ama açıklayayım; Casper alırsan adamların sana herhangi bir garantisi yok, güya “yazılı” olarak garantisi var. Müşteri hizmetlerini aradığın zaman belki de yüzüne kapatacaklar. Casper gibi markalardan uzak durulmalı, özellikle böyle ürünlerinden.

Ben de çoluk çocukla olayın ne alakası var onu anlamadım, reşit olunca kendinizi Tanrı seviyesinde görüyorsunuz herhalde.
Bunu yorumlarda belirtebilirsin. Fırsat konusuna dislike basmaya gerek yok. Casper alınmayacağını ben çok iyi biliyorum.
Çoluk çocuk olayını sana söylemedim zaten. Konu sahibiyle konuşuyordum. Senin bir şey anlamana veya bir anlam çıkarmana ihtiyaç yok. Olay reşit olmak zaten değil. :)

Kimseyle kişisel bir alışverişim yok. Şu an burada tartışırız 3 gün sonra kim olduğunu unuturum yine gülüşürüz. Bazı şeyleri kişisel alma. 40 yaşındaki adama söylediğim şeyi sana açıklamaya çalışırsam çok fazla flood olur.