A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 9 Aralık 2025 #1 Merhaba, Bir süredir genelde ekran yayını açınca gerçekleşiyor, sebebi ne olabilir? Garantilik bir durum mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2025
Merhaba, Bir süredir genelde ekran yayını açınca gerçekleşiyor, sebebi ne olabilir? Garantilik bir durum mu?
Çözüm talongod 9 Aralık 2025 ataozmr dedi: Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir.
ataozmr dedi: Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 9 Aralık 2025 #2 NVIDIA driverlarıyla alakalı bir durum, ne ekranla ne de cihazla alakası var. Ben de yaşıyordum. DDU ile driver silip 577 sürümlerini tekrar kurun. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
NVIDIA driverlarıyla alakalı bir durum, ne ekranla ne de cihazla alakası var. Ben de yaşıyordum. DDU ile driver silip 577 sürümlerini tekrar kurun.
KS KS A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 9 Aralık 2025 #3 talongod dedi: NVIDIA driverlarıyla alakalı bir durum, ne ekranla ne de cihazla alakası var. Ben de yaşıyordum. DDU ile driver silip 577 sürümlerini tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemelerde düzelecek bir şey mi peki? Artı 0 Eksi
talongod dedi: NVIDIA driverlarıyla alakalı bir durum, ne ekranla ne de cihazla alakası var. Ben de yaşıyordum. DDU ile driver silip 577 sürümlerini tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemelerde düzelecek bir şey mi peki?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 9 Aralık 2025 #4 ataozmr dedi: Yeni güncellemelerde düzelecek bir şey mi peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
ataozmr dedi: Yeni güncellemelerde düzelecek bir şey mi peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm.
KS KS A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 9 Aralık 2025 #5 talongod dedi: Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm. Genişletmek için tıkla... Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
talongod dedi: Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm. Genişletmek için tıkla... Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 9 Aralık 2025 #6 ataozmr dedi: Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
ataozmr dedi: Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir.
KS KS A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 10 Aralık 2025 #7 talongod dedi: NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Artı 0 Eksi
talongod dedi: NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam