Çözüldü Casper Excalibur G870 laptopta ekran yayını açınca görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ataozmr

Becerikli
Merhaba,

Bir süredir genelde ekran yayını açınca gerçekleşiyor, sebebi ne olabilir? Garantilik bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim?

NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir.
NVIDIA driverlarıyla alakalı bir durum, ne ekranla ne de cihazla alakası var. Ben de yaşıyordum. DDU ile driver silip 577 sürümlerini tekrar kurun.

Yeni güncellemelerde düzelecek bir şey mi peki?

Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm.

Sanmıyorum, ben en son sürücüye güncellediğimde Alt+Z kombinasyonu da çalışmıyordu. Şu anda stabil değiller, DDU tek çözüm.

Yani peki şey yeni güncellemelerde NVIDIA mı düzeltmez yoksa benim bilgisayarım en son hangi sürümde düzgünse sadece o sürümde mi devam etmeliyim?

NVIDIA düzelir de şimdilik problemli driverları. Siz anlık çözüm için DDU ile driver silip eski 577 driverini kurun. Sorununuz çözülecektir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…