Detaylar
Kim cevapladı?Berbat üreticiden berbat telefon. İşlemciden anlamayan insanlar Ram’ini görüp alsın diye özellikle 8+8 GB Ram yazmışlar.Yerli markamız Casper, Via X40 modelini bir süre önce duyurdu. Uzun süredir telefon hakkında yaşam belirtisi bulamadım. Satış ve reklamlarını birden televizyonda görünce sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 35733
Ekran Boyutu: 6,67 inç
Ekran Teknolojisi: AMOLED
Ekran Çözünürlüğü: 2460x1080 piksel
Ekran Parlaklığı: 500 nit
Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz
Ekran Gövde Oranı: %90
İşlemci: MediaTek G99
RAM: 8 GB RAM + 8 GB Sanal RAM
Depolama: 256 GB
Arka Kamera: 50 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera: 24 MP
Batarya Kapasitesi: 5.000 mAh
Telefon renk çeşitleri olarak: Gece Mavisi, Gece Siyahı ve VIA Beyazı.
Hocalarım renkleri arasında fiyat farkı yok. Via X40 modelinin satış fiyatı: 12.999 TL.
![]()
Casper VIA X40 Duyuruldu! Özellikleri ve Fiyatı
Casper, amiral gemisi modeller olmasa da fiyat performans anlamında iddialı akıllı telefonlar sunuyor. Marka bugün itibariyle yine böyle iddialı bir modelinipchocasi.com.tr
General Mobile güncelleme desteği vermiyor ki. Modeli çıkarıp sonrası Allah’a emanet.Yerlilerden bi' tek GM Phoenix iş yapar, diğerlerini at çöpe gitsin.
General Mobile güncelleme desteği vermiyor ki. Modeli çıkarıp sonrası Allah'a emanet.
1 sürüm ve 2 yıl güvenlik güncellemesi alacakmış Phoenix modeli. Aynı modelin farklı marka basılmış hali olan Lava Agni 2'de 2 sürüm ve 3 yıl güvenlik güncellemesi desteği var. İlginç bir durum...
Kardeşime bundan birkaç yıl önce almış olmak için GM 9 Pro almıştık. General Mobile sözünü vermesine rağmen cihaza Android 10 gelmedi, Android 9’da takılı kaldı. İlk başta ne ile geliyordu o aklımda değil pek. Yine Casper’e göre iyidir.1 sürüm ve 2 yıl güvenlik güncellemesi alacakmış Phoenix modeli. Aynı modelin farklı marka basılmış hali olan Lava Agni 2'de 2 sürüm ve 3 yıl güvenlik güncellemesi desteği var. İlginç bir durum...
GM o cihazdan sonra bir daha Android One platformunda bulunamadı zaten. Attılar projedenKardeşime bundan birkaç yıl önce almış olmak için GM 9 Pro almıştık. General Mobile sözünü vermesine rağmen cihaza Android 10 gelmedi, Android 9’da takılı kaldı. İlk başta ne ile geliyordu o allımda değil pek. Yine Casper’e göre iyidir.
O projeye nasıl girebilmiş orası bile bir başarı General Mobile içinGM o cihazdan sonra bir daha Android One platformunda bulunamadı zaten. Attılar projeden![]()
GM o cihazdan sonra bir daha Android One platformunda bulunamadı zaten. Attılar projeden![]()
Eee piyasada rekabet oluşturmak yerine edeceğin 3 kuruş kârı düşünürsen, sonun bu olur.
Teşvik alıyorlar ya, yalakalıkta da sınır yok Maşallah!
Yerli malı alınmaz arkadaş.
Kuzenim Hiking A28'in çok iyi olduğunu söylemişti. Neden diye sordum cevabı sonrası büyük azar çektim. Cevap şuydu: RAM'i 8 GB. E kardeşim istersen 8 GB RAM olsun istersen 1 TB RAM. A28'de Helio P70 olduktan sonra 8 GB RAM'in pek bir artısı kalmayacak zaten.Berbat üreticiden berbat telefon. İşlemciden anlamayan insanlar Ram’ini görüp alsın diye özellikle 8+8 GB Ram yazmışlar.Ortalama bir Türk telefon markası der geçerim. G99 gibi alt segment bir işlemciye 8 GB Ram’in katkısı ne? Sahte bile olabilir. Sadece ekranı iyiymiş o fiyata, iddialı ancak gerçek olmayabilir çok şüpheli. güncelleme vermiyorlar telefona ayrıca.
General Mobile güncelleme desteği vermiyor ki. Modeli çıkarıp sonrası Allah’a emanet.
General Mobile zamanında donanım olarak amiral gemileriyle yarışabilecek cihazlar çıkarıyordu şimdi çoğunlukla low-end çıkarıyorlar mid-level çıkarmaya acizlerEee piyasada rekabet oluşturmak yerine edeceğin 3 kuruş kârı düşünürsen, sonun bu olur.
Kesinlikle hocam. Birde utanmadan +8 GB Sanal Ram diye pazarlıyorlar. Bilmeyen adam 16 GB Ram’i var ohaKuzenim Hiking A28'in çok iyi olduğunu söylemişti. Neden diye sordum cevabı sonrası büyük azar çektim. Cevap şuydu: RAM'i 8 GB. E kardeşim istersen 8 GB RAM olsun istersen 1 TB RAM. A28'de Helio P70 olduktan sonra 8 GB RAM'in pek bir artısı kalmayacak zaten.
General Mobile zamanında donanım olarak amiral gemileriyle yarışabilecek cihazlar çıkarıyordu şimdi çoğunlukla low-end çıkarıyorlar mid-level çıkarmaya acizler![]()