Hocam sen Asus'un sitesindeki Windows 10 olarak indir dediğim yöntemle yap.

bu linkteki dosyayı indir. rar olarak ayıkla. ardından aygıt yöneticisine gelip sürücü güncelleştirmesini bilgisayardan göz atıp dedikten sonra rar'dan çıkardığın dosyayı yükle.
Hocam linkteki dosya Armory Crate uygulamasındaki sürücüyle aynı bir kurulum yaptırmadı.
Hocam belki de modem üzerinden hız çıkışı sınırlandırılmış olabilir.
Buna bakmanın bir yolu var mı?

Ethernet > sağ tık > özellikler > yapılandır > gelişmiş > özellik > speed&duplex > değer > 1.0 Gbps Full duplex > tamam deyip dener misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet > sağ tık > özellikler > yapılandır > gelişmiş > özellik > speed&duplex > değer > 1.0 Gbps Full duplex > tamam deyip dener misiniz?
Konunun başında dediğim gibi çok nadir veriyor bu dediğinizi eskiden denemiştim arada olmuştu arada olmamıştı şu an oldu ama büyük ihtimal tekrar 100 Mbps hızına geri düşecek şu an bir problem yok düşünde sanırsam buraya tekrar geleceğim. :)

Mesajı attıktan hemen sonra oyun indirmeye çalıştım yine 100 Mbps hızına düştü ben açıkçası sorunumun kablodan olduğunu düşünüyorum.

Kabloyu hazır uçlu mu aldınız; yoksa siz mi jak çaktınız. Kendiniz çaktıysanız tekrar çakın.
Resim atma imkanınız var mı?
Kablo olarak bakır 23 AWG (reçber) CAT6 kablo ile deneyin.
Ağ ve internet, gelişmiş ağ ayarları, ağ sıfırlama yapıp dener msiniz?
Bir de şu linkte ki gibi; kabloyu takınca renk ne oluyor?
[Motherboard] How to fix the cable network problems of Motherboard – Troubleshooting | Official Support | ASUS USA
Kabloyu hazır uçlu olarak aldım. Ağıda sıfırladım hala aynı sonuç kabloyu takınca yeşil ışık yanıp sönüyor olması gereken gibi