2 modem var. Öbür odadan Wi-Fi çekmiyor diye modemleri köprüleyip diğer modemi öbür odaya koyacağım. CAT6 veya CAT6a, 6–8 m yeterli olur. Hangi kabloyu tercih etmeliyim?

2 modem var. Öbür odadan Wi-Fi çekmiyor diye modemleri köprüleyip diğer modemi öbür odaya koyacağım. CAT6 veya CAT6a, 6–8 m yeterli olur. Hangi kabloyu tercih etmeliyim?

CAT6 yeterli size.

CAT6a 10 gbit için genelde kısa mesafede kullanılıyor, sizin bağlantı hızınız 1 gbit port başınadır muhtemel.

Moderatör kafasına göre başlığı değiştirmiş. Kablo önerisi istiyorum sanki kıyaslama yapmışım gibi konuyu saptırmış.
Ugreen markasına kaliteli diyorlar hiç kullanmadım. Önerdiğiz marka var mı veya şunu al dediğiniz?

Moderatör kafasına göre başlığı değiştirmiş. Kablo önerisi istiyorum sanki kıyaslama yapmışım gibi konuyu saptırmış.
Ugreen markasına kaliteli diyorlar hiç kullanmadım. Önerdiğiz marka var mı veya şunu al dediğiniz?
ugreen güzel alabilirsiniz, konu başlığına müdahale mi edilmiş.

Ugreen markasına kaliteli diyorlar hiç kullanmadım

Taş gibi aktif olarak kullanıyorum.

Bu ürün nasıldır? Başka 8M bulamadım. 2M kablodan 4 tane alınca 8M gönderim gibi bir şey oluyor mu?

Hangi kabloyu tercih etmeliyim derken öneri veya link istedim. Sanki Cat6/6a mı alsam daha iyi olur diye sormuşum gibi lanse etmiş.

Attığınızı kulşanıyorum, mükemmel.

Taş gibi aktif olarak kullanıyorum.

Attığınızı kulşanıyorum, mükemmel.

Öğleden sonra siparişi veriyorum hocam, teşekkürler.

Hocam ben sipariş vermedim, 20m lazım oldu.
https://amzn.eu/d/eE7O0KX bunu alacağım o zaman. Şimdi aklıma takıldı, mesafe uzak diye ben hız kaybı yaşar mıyım? Modemi yakına koyuyoruz ama mesafeden dolayı yine hız kaybı olacaksa 2.modem koymak saçmalık olur.

Son düzenleme: