Bu resim efsane bir şey yalnız. Hayal edemezdim böylesini. Helal olsun.
Kafayı şu zatla bozarsan oluyor bir şeyler:

1739523372365.webp

Bir de ben kendim gotik öykü yazıyorum. Hatta Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık'a (Kitapyurdu'nun yayınevi hizmeti) öykülerimi toplayıp kitap gönderdim. Onaylanırsa eğer satışa geçecek. Yani gotik, kasvet temalarına aklım birazcık fazla çalışıyor olabilir.

D&D oynatacağımı söylemiştim. Bu oyunum için yazdığım önsöz aşağıda, fikir verir:

Aşkınlık'ın emriyle çöken gecenin soğuk güzelliği uğruna, penceremizden dışarıya, gök karanlığa bakışımızla, içsel bir müşahade ve tefekkür halinde olan bizleri, geçmiş hiç bırakmıyor...

Kontes Berenice'nin ruhuyla yapacağınız müşâreket ile kalbinize çöken ayrılığın acısı eşliğinde, kaderlerinizde daha vahim bir çürük mevcut olmadan Geçmişin Evi'nden ayrılın. Aksi halde ikircikli duyguların bünyede yaratacağı tükenmişlik, sizi, ölümün tek taraflı kazananı olan anlaşmasına duyacağınız derin arzusunda boğacaktır.

Bu kart oyunum da gotik temalı olacak.

Çok oynamıyorum. Bir ara Card wars çok oynamıştım. Bir de aslında ben çocukluğumdan beri kart oyunları oynamayı severdim, hatta kendim kartonları keser, kart oyunu yapardım.

Hocam yıllar önce bende yapmıştım kartonlardan kart oyunu. Kardeşimle oynarken babam görüp kumar mı oynuyorsunuz lan siz falan deyip çöpe attırdı. O gün bugündür babamın gözü önünde kart oyunu oynamıyorum. Bilgisayarda oynarkende babam görünce Alt+Tab yapıyorum. Ama bilmiyor ki kart oyunları onun bildiği iskambil kartlarıyla oynanan kumar oyunlarından ibaret değil.

D&D oynatacağımı söylemiştim. Bu oyunum için yazdığım önsöz aşağıda, fikir verir:

Aşkınlık'ın emriyle çöken gecenin soğuk güzelliği uğruna, penceremizden dışarıya, gök karanlığa bakışımızla, içsel bir müşahade ve tefekkür halinde olan bizleri, geçmiş hiç bırakmıyor...
Etkileyici bir söz.

Hocam bu konuda ilk denemelerden biri + mmorpg olarak Wizard 101 var ergen zamanlarım aşırı oynardım şu aralar biraz p2p ve oyuncu kitlesinin azalmasından dolayı pek popüler değil ama ciddili güzel oyundur hala arada açar duygulanır oynarım.