Çözüldü Çekilen kablo fiber mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pwleredal

Yetkin
Daha önce binada VDSL2 veya VDSL altyapı vardı, 1 hafta kadar önce her dairenin girişine bunlardan çekildi. Fiber kablo olduğunu düşünüyorum ama 100, 1000 veya 1000+; ne kadar Mbps vadettiğini bilmiyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Türk Telekom'un FTTH altyapısı. Türk Telekom'dan 1000 Mbps'ye kadar fiber internet alabilirsiniz.

İfadeler: 144
Çözüm
Evet. Türk Telekom'un FTTH altyapısı. Türk Telekom'dan 1000 Mbps'ye kadar fiber internet alabilirsiniz.
Değişiklik gösteren bir durum değil, değil mi bu? Standart 1000'e kadar yani. Çünkü Netspeed ile konuştuğumda "100'den fazlasını veremeyiz" şeklinde bir geri dönüş aldım.

Değişiklik gösteren bir durum değil, değil mi bu? Standart 1000'e kadar yani. Çünkü Netspeed ile konuştuğumda "100'den fazlasını veremeyiz" şeklinde bir geri dönüş aldım.
Altyapı Türk Telekom'un olduğu için bildiğim kadarıyla Vodafone ve Türk Telekom harici İSS'lerden 100'den fazlasını alamazsınız.

Bu kablo daire önünüze geldiyse FTTH denilebilir evet. Çıplak gergi halatı bulunmayan OBK, genelde FTTH'da kullanılıyor. Bu da Türk Telekom'dan gigabit internet alabileceksiniz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…