Bugüne kadar Redmi Note 12 ile çektiğim tüm fotoğraflar burada, sizce fotoğraflar genel olarak nasıl? İleride diğer cihazlarım ile çektiğim fotoğrafları yayınlamayı düşünüyorum.
Techolay Sosyal'e yüklerken fotoğraf çözünürlüğü düşmüş olabilir 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
İyi duruyor.
S24+ hali de gelecekBu fotoğrafların Apple, Samsung veya yüksek kalite bir fotoğraf makinesiyle çekilmiş halini düşünemiyorum.
- Makaleler
- 7
Buraya yuklediginizden dolayi mi bilmiyorum ama, cok yumusak. Ozellikle agac v.s iceren fotograflarda agacli kisimlar yagli boya kivamina gelmis.
GCam kullanmiyorsaniz kullanmanizi ve fotograflara cekim sonrasinda Snapseed ile biraz yapi ve keskinlik vermenizi oneririm. Elinize saglik.
GCam kullanmiyorsaniz kullanmanizi ve fotograflara cekim sonrasinda Snapseed ile biraz yapi ve keskinlik vermenizi oneririm. Elinize saglik.
Sağolun hocam, istediğiniz bir marka varsa bir yerden bulup çekebilirim
Zaten kullanıyorum hocam, teşekkür ederim. Evet biraz çimen, ağaç girince fotoğrafın keskinliği gidebiliyor o zaman snapseed ile düzenliyorum. Burada telefonun orijinal kamera performansını göstermek istediğim için kendi kamera uygulamasından editlemeden koydum buraya. GCAM ile çekince daha profesyonel duruyor.GCam kullanmiyorsaniz kullanmanizi ve fotograflara cekim sonrasinda Snapseed ile biraz yapi ve keskinlik vermenizi oneririm.
Yok hocam, çektiğiniz fotoğraflar zaten gayet güzel.Sağolun hocam, istediğiniz bir marka varsa bir yerden bulup çekebilirim![]()
Elma ısıran
Üstün
Fotoğraflar mı nasıl yoksa telefonun kamerası mı nasıl?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bu bayağı güzel olmuş hocam, elinize sağlık.