Ben jeolojiyle ilgim olmadığı için o konuda yorum yapamam. Ama 2 video görmüştüm, birinde demişlerdi ki annenizin mezarına gidiyor musunuz denildiğinde 'ne var orada, karbondan başka' demişti. Bunun üstüne zübeyde hanım'ın mezarına gitmesi komik. Arkadaşlar, konu zübeyde hanım'ın mezarına gitmesi değil, kendiyle böylesine çelişmesi. Şu şarkıyı da bırakmadan gidemem.

Ben de kendisini sempatik buluyor, takip ediyordum; Saniye isimli öğrencisini taciz ettiğini duyana dek. Tam olarak taciz sayılmayabilir, pek emin değilim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Jeoloji biliminden anlamasam da, bilimsel başarıları ve atıf sayısına bakarak Türkiye'deki en başarılı jeologlardan biri olduğunu görebiliyoruz. Yine de, ün kazanan her bilim insanının, uzmanlaşmadığı alanlarda demeçler vermesini ve kariyerini bu yöne çevirmesini oldukça yanlış bulduğumu da eklemek isterim.

Elbette bilim insanlarının da fikirleri olabilir, ve ifade özgürlüğü kapsamında buna saygı duyarız, fakat bence televizyon kanallarında tarih üzerine konuşmalar yapacak bir bireyin tarih konusunda akademik uzmanlığa sahip olması gerekir.

Son düzenleme:
Türkiye'nin en zeki, en başarılı jeolog olduğu inkâr edilemez bir gerçek, peki siz kendisini sempatik buluyor musunuz? Çoğu kişi, çok atarlı tutarlı konuşmasından; biraz edepsiz olmasından ve dışkı yemesinden dolayı kendisine karşı kin besliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 27286
Enver paşa, kanuni ve 2.abdülhamid hakkında söylediklerine yani tarihi yorumlarına katılıyorum İlber Ortaylı ve sarayın tarihçileri gibi ezbere konuşmuyor.

Bizim düşük IQ'lu millette gerçekleri yediremeyince jeoloj diye dalga geçiyor.