Makaleler
1
Bir tanıdık getirdi, böyle cemaatlerin tehlikesini bildiğimden bir görmek istedim. İnternetle birebir kapıda şifre sistemi var, la geçekten korkutucu. Bitsin de dönsem, buraya getiren adamı bir daha görmek istemiyorum. Şaka bir yana, İslam’ı bunlardan öğrenmeyeceğim için çok mutluyum. Of, en kötüsü de çorap kokusu. Bir daha yazamazsam bilin ki öldürdüler beni.

Dosya Ekleri

• IMG_2581.webp
    IMG_2581.webp
    364,5 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleme:
Bir tanıdık getirdi, böyle cemaatlerin tehlikesini bildiğimden bir görmek istedim. İnternetle birebir kapıda şifre sistemi var, la geçekten korkutucu. Bitsin de dönsem, buraya getiren adamı bir daha görmek istemiyorum. Şaka bir yana, İslam'ı bunlardan öğrenmeyeceğim için çok mutluyum. Of, en kötüsü de çorap kokusu. Bir daha yazamazsam bilin ki öldürdüler beni.

Allah Affetsin kahkaha attım akşam akşam.

Yalnız o değil de sen söyleyince kokusu geldi sanki 😂

Hem din adı altında hurafe öğretiyorlar hem de insanları soğutuyorlar.

Bir de çorap kokusu yazmışsın. Midem bulandı. 🤮

Hoca dua okur, millete sırayla okutur, sohbet eder -sadece kendisi konuşur, diğerleri kafa sallar, ayak kokusu, terörist sakalı, Kur'an dışında random herhangi bir hocanın kitaplarında alıntı ve dualar...

Hastalık yuvası buralar. Tam olarak böyle ortamlardan TSK'nın, EGM'nin içine kadar sızdırıldılar.