Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Adam resmen zorla numaramı aldı(emgelledim).
HDDKullanıyorum
Üstün
Küçükken aile zoruyla böyle ortamlarda çokça bulundum doğru ve düzgün bilgi öğretenleri az olsa da eğer doğru hocayı bulursanız sohbet etmesi zevkli oluyor. Yatılı olduğu için de bir arkadaş ortamı oluşuyor ancak yine de yalan bilginin ve kötü işlerin bulunduğu ortamlar özellikle son zamanlarda.
Çıktın mı hocam oradan?
Ben en son bu tip yerlere 4-5 sene önce gittim. Bir daha asla gitmem. Yemin ediyorum orada uykum geliyor.
- Makaleler
- 1
Küçükken aile zoruyla böyle ortamlarda çokça bulundum doğru ve düzgün bilgi öğretenleri az olsa da eğer doğru hocayı bulursanız sohbet etmesi zevkli oluyor yatılı olduğu için de bir arkadaş ortamı oluşuyor ancak yine de yalan bilginin ve kötü işlerin bulunduğu ortamlar özellikle son zamanlarda.
Benim en sevmediğim şu oldu, sahte samimiyet var. Herkes saçma sapan gülümsüyor, sanki 10 yıllık arkadaşıymışım gibi geldi. Sohbet etti benimle, beni kandırıp hep oraya gelmemi bekliyor herhalde
Sen en iyisi şuranin bir adresini ver. Temci arkadasima sorarim. Oradan guzel iş cikar belli.
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 1
Evet.
Youtube'dan bazı hocaları yarında izlerim, ama bu ortamlar benlik değil.Ben en son bu tip yerlere 4-5 sene önce gittim. Bir daha asla gitmem. Yemin ediyorum orada uykum geliyor.
HDDKullanıyorum
Üstün
Benim en sevmediğim şu oldu, sahte samimiyet var. Herkes saçma sapan gülümsüyor, sanki 10 yıllık arkadaşıymışım gibi geldi. Sohbet etti benimle, beni kandırıp hep oraya gelmemi bekliyor herhalde![]()
Dinime çok bağlı olduğum zamanlarde severek yaz aylarında yatılı kaldığım kurslardı sonrasında çok kötü işlere yardım eden saçma sapan yerlere saptılar yine de oluşan arkadaşlık ortamı ve genel hocalara göre üstün zeka hocalarla sohbet etmek güzel oluyordu.