Nerede diyor bunu peki? Hiç rastlamadım.
Hocam direk olarak söylemiyor ama Kadir Mısıroğlu sevicisi olan bir adamı iyi adamdır bakın edin diye övüyordu. Bulamadım şimdi. Kitlesinin Kadir Mısıroğlu savunanlardan tek farkı hepsinin 13 yaşında ergen olması. Gördüğüm en büyük tatlı su Müslümanı. Alkol haram olmayabilir diye videosu var. Çok komik cidden.

Hocam direk olarak söylemiyor ama Kadir Mısıroğlu sevicisi olan bir adamı iyi adamdır bakın edin diye övüyordu. Bulamadım şimdi. Kitlesinin Kadir Mısıroğlu savunanlardan tek farkı hepsinin 13 yaşında ergen olması. Gördüğüm en büyük tatlı su Müslümanı. Alkol haram olmayabilir diye videosu var. Çok komik cidden.
Zamanında twitterdan kavga etmiştik. Dümenci müslüman olduğunu söyleyince kaldıramayıp engellemişti beni

O öpüşmeli videodan sonra anladım.

Zaten biraz sıkıntılı birisi Cemre. Ben yayınlarını bir aralar bakıyordum az bir. Zaten kendisi bipolar. Son atılan videolara bakmadım ama toksik bir ilişkinin ortada olduğu söyleniyor. Böyle gitmez bu iş, benden söylemesi. Yani öyle sağlıklı bir şekilde konuşabileceğiniz veya tartışabileceğiniz biri değil açıkçası.

Psikolojik sorunları olduğu çok belli. İlaçlarını bırakması zaten başlı başına büyük problem. Yani bu ruh ve sinir ilaçları bırakıldığı zaman kişi istemeyerek birden kendisine veya çevresine zarar verebilir Allah korusun.

Pek gördüğüm yok. YouTube ana sayfada denk geliyordu. İzlediklerimle alakası yokken. Mantıklı davranan birisi değil. Yani şaşırmadım.