@Recep Baltaş Abi şimdi, kız viski getirmiş bunlar da sağlam içmişler cemre de bir tane vurmuş sonrasında yalvar mış sende bana vur ödeşelim diye sonraki gün ayılınca anlatmışlar böyle böyle oldu diye hani içkiden dolayı hatırlamıyormuş ya. Yani olay böyle yaklaşık 30 dk önce ben sağlam kafayla böyle bir şey yapar mıyım beni tanıyanlar bilir dedi. Ama artık olan olmuş.

Ama adam tedavi olarak uyuşturucu da alıyor bence de haksız ama bilerek isteyerek darp etmemiş bipolar+içki+uyuşturucu birleşince adam ne yaptığını hatırlamıyor yani bence çok da üstüne gidilmemeli.

Bipolar gibi bir bozukluk icin hastaneye yatırılması lazimdi. Ben jilet attigimdan 2 hafta mi ne yatmistim. Sirf o yuzden yatiriyorlarsa bipolara da yatirirlar.

EKT ile başka bir tedavisinden dolayı yakında doktoru tarafından zaten yatırılacak. Yani doktor Cemre'yi ikna etmesi sayesinde yatırabilecek. Geçmiş olsun ne diyelim.

Bipolar gibi bir bozukluk icin hastaneye yatırılması lazimdi. Ben jilet attigimdan 2 hafta mi ne yatmistim. Sirf o yuzden yatiriyorlarsa bipolara da yatirirlar.
Bi arkadaşım vardı. En yakın arkadaşımdı. Birlikte yer içerdik. Onda para olmaz ben verirdim, bende olmaz o verirdi. Birlikte yatar kalkardık. Bipolar teşhisi kondu ve bi süre sonra artık yanında olamadım, destek olamadım. Bana zarar vermeye, şizofreniye bağlamaya başlamıştı. En son hastaneye yatmayı reddediyordu aileside kabullenmiyordu bu durumu. 10 yıllık arkadaşlığımı bitirmek durumunda kaldım. Bu tür rahatsızlıkları olan kişilere dikkat edilmesi lazım. Böyle birisiyle sevgili olursan olacağı buydu. Kızda da kabahat var.

Senin yazına gelirsek. Benim dönemimde arabesk rap diye bi saçmalık vardı. Birçok arkadaşım o alemlerde takılır kollarına jilet atardı. Sonra akıllandılar tabii. Kendi vücuduna zarar vermek sana bir şey katmaz. Kendini değiştirmelisin.