vdl
Yetkin
Sadece kilo vermekle gitmez yag oranini dusurmeniz gerekiyor.Hocam bende gıdık ve yanaklarım var yani kilom var versem biraz daha öne çıkma ihtimalı var mı?
Sadece kilo vermekle gitmez yag oranini dusurmeniz gerekiyor.Hocam bende gıdık ve yanaklarım var yani kilom var versem biraz daha öne çıkma ihtimalı var mı?
Merhaba,
Çene geriliğim var. Bunun tek çözümü ameliyat mı? Başka çözümü var mı?
Gerilik ne seviyede bilmiyorum fakat gıdını eritip boyun postürünü düzeltirsen biraz daha iyi durur. Cole Palmer gibiyse çene implantı tek çözüm. Yukarıda biri çene ameliyatı görseli atmış fakat çene bir kere işlem görürse eskisi kadar sağlam olmaz. Hem sancılı hem de bence gereksiz bir çözüm.Hocam bende gıdık ve yanaklarım var yani kilom var versem biraz daha öne çıkma ihtimalı var mı?
Gerilik ne seviyede bilmiyorum fakat gıdını eritip boyun postürünü düzeltirsen biraz daha iyi durur. Cole palmer gibiyse çene implantı tek çözüm. Yukarıda biri çene ameliyatı görseli atmış fakat çene bir kere işlem görürse eskisi kadar sağlam olmaz. Hem sancılı hem de bence gereksiz bir çözüm.
Ameliyat olmana değecek bir seviyede değil hemde kötü görünmüyor. Geride olduğu için biz kendimiz takıyoruz
Ameliyat olmana değecek bir seviyede değil hem de kötü görünmüyor. Geride olduğu için biz kendimiz takıyoruzsenin yaşlarında bende takılıyordum gerçi ama emin ol ameliyat vs çok daha kötü.
Doğru insan ile tanıştığında emin ol çenene bakmayacak zaten