Merhaba,

Çene geriliğim var. Bunun tek çözümü ameliyat mı? Başka çözümü var mı?
1753972675330.webp

Hocam bende gıdık ve yanaklarım var yani kilom var versem biraz daha öne çıkma ihtimalı var mı?
Gerilik ne seviyede bilmiyorum fakat gıdını eritip boyun postürünü düzeltirsen biraz daha iyi durur. Cole Palmer gibiyse çene implantı tek çözüm. Yukarıda biri çene ameliyatı görseli atmış fakat çene bir kere işlem görürse eskisi kadar sağlam olmaz. Hem sancılı hem de bence gereksiz bir çözüm.

Gerilik ne seviyede bilmiyorum fakat gıdını eritip boyun postürünü düzeltirsen biraz daha iyi durur. Cole palmer gibiyse çene implantı tek çözüm. Yukarıda biri çene ameliyatı görseli atmış fakat çene bir kere işlem görürse eskisi kadar sağlam olmaz. Hem sancılı hem de bence gereksiz bir çözüm.

Böyle hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250726_213611_Gallery.webp
    Screenshot_20250726_213611_Gallery.webp
    434,1 KB · Görüntüleme: 68
Belki gigachad olamazsın ama sakız çiğnemek işe yarıyor. Bende deepbite vardı. 2 yıl diş teli kullandım ve şu an damağımda 10 yıl boyunca kalacak diş telleri var. Doktora sakız çiğneyip çiğneyemeyeceğimi sordum. Çiğneyyebilirsin dedi. Çenemi sürekli hareket ettirdiğim için hem gıdığım eridi hem de çene hatlarım belli olmaya başladı. Bence olabildiğince yağdan kaçın ve biraz sakız çiğne. Öncesi sonrası diye foroğtafım yok ne yazık ki ama benim çenem bu kadar olmasa bile yine gerideydi. Dediklerimi yaptım ve düzeldi.