Merhaba, sıfır iPhone almak için Sahibinden'de geziyordum. Ceptetek Teknoloji Group adında bir yer kapalı kutu 13'ü 15.000 TL'ye satıyordu, pek güvenemedim. Alan var mı?
Merhaba, sıfır iPhone almak için Sahibinden'de geziyordum. Ceptetek teknoloji group adında bir yer kapalı kutu 13'ü 15.000 TL'ye satıyordu, pek güvenemedim. Alan var mı?
YD hocam.Iphone 13'ün ikinci elleri bile o fiyattan belki daha yüksek, güvenilir olduğunu düşünmüyorum.
Yurt dışı hocam yazmayı unutmuşum elden alacağım.Satıcı Sahibinden Param Güvende ile yolluyorsa alıp deneyebilirsin. Yoksa da gözle görüp test etmen gerekecek.
Ama kesinlikle ikinci el ve yurtdışı cihazdır. 15 bin liraya eli yüzü düzgün ikinci el iPhone 12 bile bulamazsın.
Elden alacağım hocam.Param güvende ile gönderse bile güvenilmez, o sistem alıcıyı sadece 1.5 gün koruyor. 10 gün sonra bozulmama garantisi yok. İphone modellerinde toplama telefon sahtekarlığı çok fazla oluyor.
Hocam kurumsal yerlerden alışveriş yapmak her zaman daha iyidir yine de çok hevesin varsa al ama riskli. İnternette biraz araştırma yap, aldıktan kısa bir süre sonra elinde kalanlar var.