Metallica ve Guns N' Roses dışında ilgimi çeken bir şey yok.
Paylaştığım şarkıların neredeyse hiçbiri 2 yıl önce ilgimi çekmiyordu. Daha büyük denizlere açılmanızı öneririm.
Metallica ve Guns N' Roses dışında ilgimi çeken bir şey yok.
Büyük denizler her zaman için ilgimi çekmiştir lakin küçük havuzlarda daha çok keyif almışımdır.Paylaştığım şarkıların neredeyse hiçbiri 2 yıl önce ilgimi çekmiyordu. Daha büyük denizlere açılmanızı öneririm.Benim denizlere açılmamın sonucu bu oldu, iyi ki de açılmışım.
Thurisaz'ın da listede yer almaya ihtiyacı var zannımca.
Öncelikle liste harika, emeğine sağlık. Benim de bu sıra Ölümlü Dünya 2 filmden dolayı sıklıkla dinlediğim bir şarkı var aşağıya bırakıyorum.
Filmden önce bilmiyordum o vesile ile tanımış oldum. Ben de severek dinliyorum. Teşekkürler.Rasputin'e bayılırım. Zamanında YouTube'da dans videolarını izleyip keyifli vakit geçirmiştim.
Bir listemde Turisas grubunun Rasputin yorumu var mış, ayrıca paylaşmış olayım.
Listelerimi incelemek başlı başlına uzun sürdüğünden maalesef bu tür detaylara vakit ayıramadım.
Filmden önce bilmiyordum o vesile ile tanımış oldum. Ben de severek dinliyorum. Teşekkürler.
W.A.S.P. Grubunu dinlemenizi öneririm. Tüm müzikleri süper değil ama bazı müzikleri mükemmel.
The Idol,
Heaven's hung in a Black,
Sleeping (In The Fire) gibi benim için mükemmel olan müzikleri var. 2009 senesinde İstanbul'a bile geldiler.