Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Bu kategorideki konular eğer mesaj gelirse oradan gidiyor ve bulunması daha zor oluyor. Forum büyüdüğünde ve konuya çözüm odaklı olmayan bir mesaj geldiğinde bu büyük bir dezavantaj olup konunun kaybolmasına sebep olabiliyor. Sorun çözülene kadar orada kalması, konuya ulaşılma açısından daha kolay duruma getirecektir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 17 Eksi
Çözümü olmayan bir şeyse peki?

Çözümü olmayan bir şeyse peki?
O kategoride sadece çözümü olan şeyler duruyor.

Belki ayrı bir "Çözüme kavuşturulmamış" sekmesi gelebilir. Cevapsız sorulara cevap gelince cevapsız olmamış oluyorlar tekniken. Artıladım.
Adı değişebilir belki. Sadece cevap yazılıp gidilen konular da olacak. Bununla ilgili her gelişmeye açığım ben.

Ben de neden çözümsüz konu yok diye düşünüyordum, demek bu yüzdenmiş.
Sorun çözülene kadar ya da zaman aşımına uğrayana kadar orada kalması bence de daha iyi.

Ben de neden çözümsüz konu yok diye düşünüyordum, demek bu yüzdenmiş.
Sorun çözülene kadar ya da zaman aşımına uğrayana kadar orada kalması bence de daha iyi.
Şu anda bile yeni konularda olup cevapsız sorularda olmayan ve olmayacak 6 konu var ve hiçbiri çözülmemiş.

O zaman cevapsız soruların anlamı kalmayacak ki? Gene çözülmemiş konular orada zaten. Aynı konulara + birkaç konu daha eklenecek sadece. Bence direkt adı değişsin.
Cevapsız sorular adı üstünde, daha henüz cevap yazılmamış konuları içeriyor. Çözülmemişlerse henüz çözüm bulamayan sorunları kapsıyor. Aynı şey değil ki. Farklı başlıklar altında bulunması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.