Beyazıt 5

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar iyi sosyaller;

İngilizce'den bir proje ödevim var ve bu proje ödevi için bazı yerlerde çevirmen bir uygulamaya ihtiyacım var, hangi uygulamayı tavsiye edersiniz? İnsan yazmış gibi olmasını istiyorum.

Şu anda ChatGPT ve AIPRM eklentisi ile kullanıyorum.
DeepL nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar iyi sosyaller;

İngilizce'den bir proje ödevim var ve bu proje ödevi için bazı yerlerde çevirmen bir uygulamaya ihtiyacım var, hangi uygulamayı tavsiye edersiniz? İnsan yazmış gibi olmasını istiyorum.

Şu anda ChatGPT ve AIPRM eklentisi ile kullanıyorum.
DeepL nasıldır?
DeepL’ı ben kullanmıştım ve oldukça iyi. Cümleleri güzel çeviriyor. Alternatif olarak Instatext var, o da iyi ama onun için üyelik gerek. Bedava versiyonu var ama onda da karakter sınırı ve çeviri sınırı var.

DeepL’ı ben kullanmıştım ve oldukça iyi. Cümleleri güzel çeviriyor. Alternatif olarak Instatext var, o da iyi ama onun için üyelik gerek. Bedava versiyonu var ama onda da karakter sınırı ve çeviri sınırı var.
Zaten bütün hepsini çevirmeyeceğim. 1-2 paragraf için yeterli olacağını düşünüyorum.

Çok çok uzun süredir DeepL dışı hiç bir çeviri aracını kullanmıyorum, gayet memnunum. Çok doğru oranda çok iyi çeviriyor. Chat GPT'de bazen işimi görüyor örneğin önce DeepL'e çeviriyorum sonra biraz daha adam akıllı dursun diye Chat GPT'ye düzenlettiriyorum.