ENC L4-L5 Transitle olan durum. TMP ile Local durumları farklı. Trafik yine aynı şekil dinlenebilir. Sen LOG kayıtlarının tutulmadığını mı düşünüyorsun, anlamadım?
Şifreli trafiği dinleyip logunu tutup ne yapacaklar bende onu anlamadım. L4-L5'te encapsulation ve şifreleme yapılmış oluyor. L2 ve L3'ten şifreli geçiyor. Burada ISS'nin loglayabileceği şeyler paketin büyüklüğü, IP adresinin sunucusu ve bağlantı zamanı. Public IP adresinin kullanıcıya atandığı ve decapsulation işleminin gerçekleştiği yer VPN sunucu olduğu için bunları VPN sunucusu tümden loglayabilir benim log kaydı tutulmuyor diye bir iddiam yok. Paragöz VPN firmaları bu logları istendiğinde mahkeme kararı bile gerekmeden birkaç yüz dolara satar zaten.

Şifreli trafiği dinleyip logunu tutup ne yapacaklar bende onu anlamadım. L4-L5'te encapsulation ve şifreleme yapılmış oluyor. L2 ve L3'ten şifreli geçiyor. Burada ISS'nin loglayabileceği şeyler paketin büyüklüğü, IP adresinin sunucusu ve bağlantı zamanı. Public IP adresinin kullanıcıya atadığı ve decapsulation işleminin gerçekleştiği yer VPN sunucu olduğu için bunları VPN sunucusu tümden loglayabilir benim log kaydı tutulmuyor diye bir iddiam yok. Paragöz VPN firmaları bu logları istendiğinde mahkeme kararı bile gerekmeden birkaç yüz dolara satar zaten.
PoyrazNet'e yaptılar işte :D

Video için çok büyük hype yarattı ve yaratılmasına müsaade etti. Ben de açıkçası merak ediyordum, gelmesini bekliyordum bir an önce. Video 15 dakika Twitter'da gezen birinin rahatlıkla öğrenebileceği bilgileri içeriyor. Berkcan Güven ve çakal takma adlı şahsın savunmalarının derlendiği bir video olmuş. Sonda da napalım da gaz alalım diyip bunu koymuşlar videonun sonuna. Hiçbir şeye fayda sağlamaz, işi gücü yok 250 bin kişinin kapısını mı çalacak devlet? Bomboş bir video.
Evet videoda gerçekten hiçbir şey yok; tamamen herkesin bildiği X'deki içeriklerin toplanmış hali. A- pardon; Charm abim 250 bin panelciyi enseletti.

@3399 @8668 arkadaşlar sanırım bu konularda bilgili birisiniz ama 80'li yıllarda 1 tepsi baklava ile şu an bilgisayar başında 50 yaşında bir memur gibi yorum yapacağım. Bugüne kadar hangi suç cezasını buldu ki bu suç cezasını bulacak?