bu yapay zekalar futbol içinde yok ya, kadroları bile yanlış sayıyorlar.
en son maçlarda ki kadroları ve yedekleri alıp öyle tahmin et demen lazım
bu yapay zekalar futbol içinde yok ya, kadroları bile yanlış sayıyorlar.
en son maçlarda ki kadroları ve yedekleri alıp öyle tahmin et demen lazım
Evet, Miretti ve Poku'yu hesaba katınca benim yorumum biraz değişiyor. Beşiktaş'ın son resmi maçındaki kadroda henüz ikisi yoktu; Nübel, Murillo, Djalo, Emirhan, Ouattara, Salih, Kartal, Olaitan, Cerny, İlhan ve Vlahovic başlamıştı. Yedeklerde Orkun, Ndidi, Rashica, Semih, Amir ve Agbadou gibi seçenekler vardı. �
Duhuliye +1
Poku'nun çizgiye basan, bire bir oynayabilen kanat profili özellikle Avrupa'da önemli. Miretti ise Orkun'un yanında/alternatifi olarak merkezde pas kalitesini ve oyun bağlantısını artırabilir. �
Duhuliye
Bu yüzden benim yeni tahminim:
BJK – Marsilya: 2-1 → 3 puan. İç saha avantajıyla Beşiktaş'ın kanat hızını kullanabileceği maç.
Union SG – BJK: 1-1 → 1 puan. Fiziksel ve disiplinli rakip, deplasmanda zor.
BJK – Crystal Palace: 2-1 → 3 puan. Poku'nun bire birleri burada çok değerli olabilir.
BJK – Hapoel: 3-0 → 3 puan. Kadro kalitesi belirgin şekilde Beşiktaş lehine.
Celtic – BJK: 1-2 → 3 puan. Celtic'in savunma zaaflarına Poku + Vlahovic kombinasyonu sorun çıkarabilir.
Omonia – BJK: 0-2 → 3 puan. Beşiktaş'ın kazanması gereken maç.
Hoffenheim – BJK: 2-1 → 0 puan. Tempo ve geçiş oyununda Beşiktaş zorlanabilir.
Leverkusen – BJK: 2-1 → 0 puan. Puan ihtimali var ama deplasmanda Leverkusen hâlâ ağır favori.
Benim tahminim: 16 puan.
Asıl dikkat çektiğim şey şu: Poku ve Miretti gerçekten ilk 11 seviyesinde katkı verirse, 10 puanlık takım görüntüsünden 13-16 puanlık takım görüntüsüne çıkıyor Beşiktaş. Özellikle Marsilya, Palace ve Celtic maçlarından 7-9 puan çıkması lig aşamasındaki kaderi belirler.
Kısacası ben şu an Beşiktaş'ın ilk 24'e kalmasını oldukça olası, ilk 8'i ise zor ama imkânsız görmüyorum. Avrupa Ligi kura eşleşmelerinin güncel listesinde de bu rakipler doğrulanıyor. �