ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 165
  • Görüntüleme Görüntüleme 9B

ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
Teknolojiden faydalanmak elbette gerekir ancak bunun işin kolayına kaçmak olacağını düşünmekteyim. Hayır oyu verdim.

Hocam en azından koddaki hatayı bulma vb. konularda ChatGPT gayet iyi.

Hocam doğru diyorsunuz ancak dediğim gibi tam oturmamış bir sistem için yorum yapmak çok hatalı, birçok eksi yönü de var ChatGPT'nin. O yüzden erken dönemlerde gelmemesi taraftarıyım, teknolojiyi ve yapay zekayı çok sevsem de durum bu şekilde. Bu yüzden hayır diyorum, gelmemesi taraftarıyım.

Programlama kategorisi için konuşuyorum. Birisi yardım istiyorsa bizden istiyor, bir şey soruyorsa bize soruyor. ChatGPT'ye sormak istese zaten hizmet ücretsiz. Gidip sorabilir. Bence yasaklanmalı.

ChatGPT gibi yapay zekalar, eğer ki söz konusu yazıyı destekleme ve eksikleri doldurma amaçlı kullanılacak olsa benim gözümde sıkıntı yok. Ama gidip de baştan sona bir incelemeyi yapay zekanın da hazırlamasını istemem. Öyle olucaksa foruma bir yapay zeka robotu ekleyelim bundan sonra tüm makaleleri o yazsın. Hatta ileride haber kısımlarını da çıkartırız. Daha sonrasında da bu yapay zekaların kendi aralarında sohbet etmelerini sağlayıp forum üyelerini de forumdan çıkardık mı bu iş tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…