Rastgele konular hakkında emeksiz ve oldukça robotlaşmış bilgi akışı artacaktır. Bence izin verilmesi uygun olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Henüz çok erken olduğunu düşünüyorum, ChatGPT dahil birçok sistem tam oturmadı. O yüzden tam işlevli olmayacağını düşünüyorum.
Hocam en azından koddaki hatayı bulma vb. konularda ChatGPT gayet iyi.
Örneğin bir müşterim kendi yazdığı yazıyı ChatGPT ben yazdım diyor.
Teknolojiden faydalanmak elbette gerekir ancak bunun işin kolayına kaçmak olacağını düşünmekteyim. Hayır oyu verdim.Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
Hocam en azından koddaki hatayı bulma vb. konularda ChatGPT gayet iyi.
Hocam doğru diyorsunuz ancak dediğim gibi tam oturmamış bir sistem için yorum yapmak çok hatalı, birçok eksi yönü de var ChatGPT'nin. O yüzden erken dönemlerde gelmemesi taraftarıyım, teknolojiyi ve yapay zekayı çok sevsem de durum bu şekilde. Bu yüzden hayır diyorum, gelmemesi taraftarıyım.
ChatGPT gibi yapay zekalar, eğer ki söz konusu yazıyı destekleme ve eksikleri doldurma amaçlı kullanılacak olsa benim gözümde sıkıntı yok. Ama gidip de baştan sona bir incelemeyi yapay zekanın da hazırlamasını istemem. Öyle olucaksa foruma bir yapay zeka robotu ekleyelim bundan sonra tüm makaleleri o yazsın. Hatta ileride haber kısımlarını da çıkartırız. Daha sonrasında da bu yapay zekaların kendi aralarında sohbet etmelerini sağlayıp forum üyelerini de forumdan çıkardık mı bu iş tamamdır.
Söz konusu içerik bir makale bu arada.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-