Sen demek istediğimi anlamıyorsun. Söylediğin şey zaten burda gerçekleşmeyecek bir şey. Uzatıp nefes tüketmenin bir manası yok. 
Bu, Sosyal'de nasıl kullanılabilir? Sosyal dışında bir yorum yaptınız sanırım, değil mi?
Burdan bahsediyor hocam. Forum kısmına Techolay Sosyal deniyor. Kısaca sosyal diyoruz.Hocam sosyal derken neyi kastettiğinizi tam anlamadım.
Bu, Sosyal'de nasıl kullanılabilir? Sosyal dışında bir yorum yaptınız sanırım, değil mi?
Hocam Sosyal derken neyi kastettiğinizi tam anlamadım.
ChatGPT, kendi sitesindeki kullanımıyla "koddaki hataları bulma vb." işleri iyi yapıyor ama bu durumun Techolay Sosyal'le bir ilişkisi var mı? Bunun foruma katkısının ne olabileceğini sormak istedim.
Buradan bahsediyor hocam. Forum kısmına Techolay Sosyal deniyor. Kısaca Sosyal diyoruz.![]()
Hocam mesela kodunda hata olan bir kişi Techolay'da konu açtığında birisi kişinin kodunu ChatGPT'ye atarak düzelttirebilir.
Bu durumda kişinin soruyu Sosyal'de konu açarak sormasının pek bir anlamı kalmamış olur. Sosyal'in tek yararı, ChatGPT'den haberdar olan üye ve soru sahibine ortak bir ortam sağlamış olması olur. Gerçi bu yine kötü bir şey değil de cevaplayanların da tamamen ChatGPT kullanmasını doğru görmem.