ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
ChatGPT cevabı isteyen gider ChatGPT'ye yazar. Ücretsiz neticede. Burada ChatGPT cevapları görmek kullanıcı deneyimini zedeleyecek, yabancı kullanıcıyı soğutacaktır.

ChatGPT paralı sürümün cevaplarına izin verilebilir. Sınırlı sayıda kişinin erişimi var ancak cevabın ChatGPT paralı sürümden alınması ve bunun belirtilmesi kural olarak zorunlu tutulmalı.

Söz konusu içerik bir makale bu arada.
Çok daha zararlı, makale bakımından paralı sürüm olsa dahi izin verilmemeli.

Verdiği bilgiler çoğu zaman sığ ve yanlış olma ihtimali yüksek bilgiler. Ben bu durumu yanlış buluyorum. Burası bir forum ve biz birbirimize yardım edelim diye var. Her şeyi GPT yapacaksa biz çıkalım o rahatça işini halletsin. Kesinlikle bunun kullanımına bağlı uyarılar getirilmeli.

Doğru anladıysam rapor bana ait.

İzin verilmemeli çünkü konu açmanın bir mantığı yok. Ben bir şeyi araştırmak için Google’a yazıyorum. Google bana kullanıcı yorumlarını veriyor. Forumun amacı bu. Genel bilgi istesem zaten ChatGPT’ye sorarım.

Ayrıca madem ChatGPT kullanılıyor, dümdüz copy-paste atmayın bari, çok belli oluyor. Komik duruma düşüyorsunuz.

Hayır, forumda amaç farklı insanlardan yardım, fikir ve görüş almak. Yapay zekadan yardım almak isteyen kimse buraya gelmez diye düşünüyorum. Herkes gidip basit bir hesap açarak ChatGPT'ye istediğini sorabilir. ChatGPT sınırlı da olsa ücretsiz olarak kullanılabiliyor ne de olsa.

@Recep Baltaş, bence ChatGPT ile yazılmış ne yoruma ne de konuya izin verilmeli. Ben konuyu foruma açıyorsam özgün cevap istediğim için açıyorum ya da yazıyorum yoksa her üye ChatGPT'ye yazmasını bilir. ChatGPT 4'ün avantajını bilemiyorum da forumdaki kimsenin de o üyelik için $20 ödediğini sanmıyorum. ChatGPT ile yazılmış cevap hem konu sahibine hem de forum üyelerine saygısızlıktır. ChatGPT'ye yazmasını biz de biliyoruz arkadaşlar, bizim de elimiz kolumuz var.