ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
Kod:
Eken H9R 4K Aksiyon Kamerası İncelemesi.

Eken H9R 4K, uygun fiyatlı bir aksiyon kamerası arayanlar için harika bir seçenektir. 4K video ve 12 megapiksel fotoğraf çekebilir ve çeşitli modlar ve özellikler sunar.

Kamera özellikleri.

Eken H9R 4K, 1/2.3 inç CMOS sensör ve Ambarella A12S65 işlemciye sahiptir. Bu, 4K video (30 fps), 12 megapiksel fotoğraf ve 1080p video (120 fps) çekebilmesini sağlar.

Kamera, yerleşik bir stabilizasyon özelliğine sahiptir. Bu, hareket halindeyken bile pürüzsüz videolar çekmenize yardımcı olur. Kamera ayrıca çeşitli modlar ve özellikler sunar, bunlara şunlar dahildir:

Timelapse.
Loop.
Slow motion.
Burst.
Night vision.
Görüntü kalitesi.

Eken H9R 4K'nın görüntü kalitesi, fiyatına göre oldukça iyidir. 4K videolar, ayrıntılı ve nettir. 12 megapiksel fotoğraflar da keskin ve iyi renklidir.

Video stabilizasyonu.

Eken H9R 4K'nın yerleşik stabilizasyon özelliği, hareket halindeyken bile pürüzsüz videolar çekmenize yardımcı olur. Ancak, bu özellik, videolarınızın kalitesini biraz düşürebilir.

Genel değerlendirme.

Eken H9R 4K, uygun fiyatlı bir aksiyon kamerası arayanlar için harika bir seçenektir. 4K video ve 12 megapiksel fotoğraf çekebilir ve çeşitli modlar ve özellikler sunar.

Kamera, görüntü kalitesi ve video stabilizasyonu konusunda iyi performans gösterir. Ancak, bazı kullanıcılar, video kalitesinin çok iyi olmadığını düşünebilir.

Artıları.

Uygun fiyatlı.
4K video ve 12 megapiksel fotoğraf.
Çeşitli modlar ve özellikler.
Eksileri.

Video kalitesi, bazı kullanıcılar için çok iyi olmayabilir.

Örnek olarak bu ChatGPT4'e sorduğum bir soru.

bir forum için eken h9r 4K kamerasının inceleme metnini yazar mısın?

Kamera şu an bende. Ve stabilizasyon diye bir özelliği yok. Gece görüntüsü de yok. 120 FPS 1080p video yok 720p 120FPS var. Yavaş çekim de yok. Yani kısacası çok yanlış bilgiler veriyor. İzin verilmesin zaten burası insanlar yardımlaşsın diye yoksa ben sorunumu ChatGPT'ye sormayı biliyorum. Ama doğru bilgi verdiğine emin olmak istiyorum. Forumda ise çoklu görüşler var ve hepsini deneyebiliyorsun.

İnsanların forumları tercih etme nedeni bir botla - ya da yapay zeka dil modeli, her neyse - değil gerçek bir insanla muhattap olmak istemesi. Dolayısıyla ChatGPT'ye izin verdiğimizde buna mani olmuş oluyoruz.

Ayrıca ChatGPT genellikle Internet'te bulduğu şeyleri birbirine karıştırma olasılığı yüksek olduğu için hata yapabiliyor. Gelmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Örnek: https://www.technopat.net/sosyal/ko...kurallarda-yasaklanmali.2511305/post-19732039

ChatGPT burada yasak olmalı bence. Çünkü ChatGPT ile siz bilmeseniz bile, o sizin yerinize yazacaktır. Böyle şeyler zaten anlaşılabilir bence okurken; ChatGPT'nin kendi yazım hataları ve kusurlarını da göz önünde bulundurursak. Ben mesela forumlarda takılırken asla ChatGPT veya türevleri AI kullanmam. Kendim öğrenirim, kendim bilirim ve kendi bildiğim ve emin olduğum konu hakkında makale yazarım, konular açarım, bin kat daha iyi. Neden bilmediğim bir şeyi, benim adıma yapay zekaya yaptırayım ki?

Son düzenleyen: Moderatör: