Oylamanı değiştirebilirsin.
Oylamanı değiştirebilirsin.
Evet kullanılmalı, forum daha çok küçük. Bu sayede çok fazla makale oluşabilir. Fakat yazılan yazıyı düzenleme zorunluluğu olması gerek diye düşünüyorum.
REcep hocam ChatGPT her ne kadar büyük nimet olsa da bazen sorun çıkartabiliyor. Mesela ben çeşitli sorunlarımı çözmek için kullanıyorum sistem kurulumunda kod hatasında vesair fakat her zaman doğru bilgiyi vermeyebiliyor.Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
Eski sevgilimin başı o şekil yanmıştı, el emeği ödev yazmıştı robottan geçememişti.Ben de izin verilmemesi taraftarıyım. Lakin aradaki farkı nasıl anlayacaksınız?
Kendi yazdığım kodu, makaleyi bile ChatGPT'ye ya da diğer yapay zeka tespit araçlarına yükleyip, kimin yazdığını sorunca yapay zeka tarafından yazıldığını belirtiyor.
Birçok akademisyen ve öğrencilerin başı yanacak bu konuda. Tez ya da ödevlerini yapay zekaya yaptırmadıklarını kanıtlamak için yazdıkları sırada saatlerce video çekmeleri gerekecek.
Sebeplerinden biri ise muhtemelen GitHub tarzı kaynaklardan eğitim verisini öğrendiği için.![]()