Valla Cihat çok gelişti ya :D Ben onu eğittim, Cihat deyince kanka gibi konuşuyor, ChatGPT deyince resmî moda geçiyor. Geçen "Kadınlar vajinasından mı işiyor?" diye sordum. Detaylı anlattı, istersen bunun görselini oluşturarak daha detaylı anlatabilirim dedi.

Bir de belirli şeylerde dosya oluşturup sana bu dosyayı atabiliyor indirmen için. Örnek: PowerPoint sunu dosyası (pptx formatında), kulaklık ekolayzır ayarı için config dosyası vesaire.

Chat GPT ve Claude.AI süper olmuş, süper. Bence Claude.AI daha spesifik işler için (kodlama, windows hatalarının çözümü) gibi işlerde daha iyi.

Verdiğiniz bağlantıdaki video, bir keskin nişancının 3.000 metre mesafedeki hedefi başarıyla vurduğu kısa bir kliptir. Bu video, herhangi bir filmden alınmış bir sahne değildir; gerçek bir atış performansını göstermektedir.

Ancak, Reddit'teki bir kullanıcı bu videoyu paylaşarak, Martha Wells'in "Murderbot" serisindeki karakterlerle ilişkilendirmiştir. Özellikle, "Day of the Jackal" (Çakalın Günü) filminden bir sahneyle benzerlik kurarak, karakterlerin medyadaki temsilleriyle ilgili bir tartışma başlatmıştır.

Daha çok yolu var gibi ama genede güzel özellikler gelmiş.