Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paralyzer

Uzman
Yukarıdaki bağlantıdan, "Chipset" kısmından sürücü güncellemesi yaptım fakat hala aygıt yöneticisinde aşağıdaki iki uyarıyı görüyorum. Sebebi nedir?

1726393820980.webp

Bu arada sürücü güncellemesinden sonra bilgisayardaki işlemler sanki daha hızlı gerçekleşmeye başladı gibi geliyor, bu mümkün mü yoksa bana mı öyle geliyor?

Çözüm
Sorunu çözdüm. Intel® B150 Chipset Downloads, Drivers and Software | Intel bağlantısından indirmiş olduğum kurulum dosyası iki uyarıyı da ortadan kaldırdı. İşin anlamadığım kısmı ASUS'un kendi sitesinden kurduğum chipset sürücüsünün bu uyarılar için çözüm olmayışı.

Ekran kartı sürücüsü sonrası böyle olmalı zaten.

Bu aygıtların Donanım Kimliği'ni paylaşır mısınız?
İlgilendiğiniz için teşekkürler yine de.
Bu arada sürücü güncellemesinden sonra bilgisayardaki işlemler sanki daha hızlı gerçekleşmeye başladı gibi geliyor, bu mümkün mü yoksa bana mı öyle geliyor?

Sorunu çözdüm. Intel® B150 Chipset Downloads, Drivers and Software | Intel bağlantısından indirmiş olduğum kurulum dosyası iki uyarıyı da ortadan kaldırdı. İşin anlamadığım kısmı ASUS'un kendi sitesinden kurduğum chipset sürücüsünün bu uyarılar için çözüm olmayışı.

İlgilendiğiniz için teşekkürler yine de.

Çözüm