Hangi muhalefet? Binbir tane muhalefet var.Muhalefetin de çok iyi olduğu söylenemez. Şahsen muhalefetin iktidar olmasını istemezdim ben.
Detaylar
Kim cevapladı?Sanırım CHP'den bahsediyorsunuz. CHP'nin durumundan bende memnun değilim. Parti de tutmuyorum ama ülkenin bu durumunda muhalif konumdayım. CHP'nin bu halinin iktidar olmasını bende pek istemem ama her türlü mevcut hükümetten iyidir diye düşünüyorum. En azından memnun olmadığımız çoğu şey ortadan kalkar. Zaten CHP iktidar olsa bile eğer çok iyi performans gösteremezlerse hala muhalif konumda olurum diye düşünüyorum.Muhalefetin de çok iyi olduğu söylenemez. Şahsen muhalefetin iktidar olmasını istemezdim ben.
Emre Human
Üstün
Hocam CHP dışında doğru düzgün AKP ye rakip yok zaten. Muhalefet dediğimde Zafer Partisini kastettiğimi düşünmüyorsunuzdur herhalde.
Sen oy olarak bakarsan, Zafer Partisi evet kötü. Sebebi ise solcuların CHP takıntısı. Ama kırmızı karttan daha iyi muhalefet mi? Evet, hem de kat kat daha iyi.Hocam CHP dışında doğru düzgün AKP ye rakip yok zaten. Muhalefet dediğimde Zafer Partisini kastettiğimi düşünmüyorsunuzdur herhalde.
SF26
Üstün
Hala Zafer Partisi'ni yok sayıyorlar, vallahi çıldırıcam.Hocam CHP dışında doğru düzgün AKP ye rakip yok zaten. Muhalefet dediğimde Zafer Partisini kastettiğimi düşünmüyorsunuzdur herhalde.
Kardeşim Türkler bu ülkede seçim kazandırır. Bunu anlamadığınız her seçimde çatır çatur sizi ezerler.
Hocam kavgaya gerek yok belki demek istediği oy açısındandır.Hala Zafer Partisi'ni yok sayıyorlar, vallahi çıldırıcam.
Kardeşim Türkler bu ülkede seçim kazandırır. Bunu anlamadığınız her seçimde çatır çatur sizi ezerler.
SF26
Üstün
Elinde alternatif bir sol parti yok ki.Sen oy olarak bakarsan, Zafer Partisi evet kötü. Sebebi ise solcuların CHP takıntısı. Ama kırmızı karttan daha iyi muhalefet mi? Evet, hem de kat kat daha iyi.
Kavgalık durum yok, benimkisi genel bi çıldırma.Hocam kavgaya gerek yok belki demek istediği oy açısındandır.
Emre Human
Üstün
Hocam Zafer Partisi AKP ile karşı karşıya gelecek düzeye gelmedi henüz. Yok saymak değil güçlü bir parti değil şu anlık. AKP yi gerçekten devirebilecek bir tek CHP var (tabi o da ne kadar iyi parti orası meçhul).Hala Zafer Partisi'ni yok sayıyorlar, vallahi çıldırıcam.
Benim bildiğim var ama solcularda genel olarak CHP takıntısı var. Soldan ziyade, niye illa sol olması lazım? Savunduğu idealler, yapacağı şeyler akla mantığa uygun mu, buna bakmak lazım. Bence bu açıdan sol, sağ hatta orta bile benim için kafi.
SF26
Üstün
Sağ hiçbir zaman bir görüş olmaz benim için, bir yerden sonra dinden güç alacak kadar düşük seviyede bir görüşü benimsemem ben.Benim bildiğim var ama solcularda genel olarak CHP takıntısı var. Soldan ziyade, niye illa sol olması lazım? Savunduğu idealler, yapacağı şeyler akla mantığa uygun mu, buna bakmak lazım. Bence bu açıdan sol, sağ hatta orta bile benim için kafi.
ZP o yüzden birçok ankette %7.5-8 bandını görüyor değil mi hocam?Hocam Zafer Partisi AKP ile karşı karşıya gelecek düzeye gelmedi henüz. Yok saymak değil güçlü bir parti değil şu anlık. AKP yi gerçekten devirebilecek bir tek CHP var (tabi o da ne kadar iyi parti orası meçhul).
CHP eski gücünde olmadığı halde bu kadar oy alıyorsa bunun sebebi alternatif partilere yönelimin çok az olmasıdır.