CHP'li olmayan herkes AKP lidir gözüyle baktığınız için olabilir mi acaba?
Fabrika ve tarım soruma neden cevap vermiyorsunuz? @SF26 hocamın TOGG sorusuna neden cevap vermiyorsunuz? Sadece işinize gelenleri konuşuyorsunuz. Ayrıca asıl siz hükümete karşı olan herkesi CHP'li sanıyorsunuz. Hükümeti savunuyorsunuz o yüzden AKP'li olduğunuzu söyledi. Ama biz sadece hükümete karşıyız diye CHP'li olduk.

@HayattYordu, Dislike atma cevap ver cevap. Veremiyorsan da işine git.

Boykot işi mantıklı gelmiyor bana CHP'li olarak, bu sefer de ak partililer bu markalara akın etmeye başladı kazandırmaya başladı, zarardan çok yarara uğradılar.

Onlar reklam pazarlamasından başka bir şey değil doğrusu bence. Ak partililer böyle yerlere gelmez en fazla 1 hafta sonra bırakırlar eminim ki.

Erişim engeli yemiş.
Ekran görüntüsü 2025-03-29 124351.webp

Şu an bakıyorum da günaydın'da boykot listesine girmiş. Çok sevdiğim, özel biri olarak gördüğüm cüneyt Asan'ın yeri neden boykot edildi acaba? Sanki bu özgür özel kafasına göre boykot yapıyor ama, anlamadım.

Şimdi bir araştırdımda, doğuş grubuna bağlı olduğu içinmiş. Eh, ne yapalım. Ülkenin özgürlüğü için boykot edeceğiz. Zaten yılda bir kez gidiyorduk, hiç gitmeyiveririz olur biter. :)