CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül'ün skandal videosu

AI'de olabilir, gerçekte.

Boş verin gitsin, takmayın. Araştırmaya değmez.

Ülkesini yükseltmek için bir çabası olmayıp, sadece eleştiren bir kişi gibi duruyor.

Son düzenleme:
Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez de, eğer o video gerçekse, o videoyu sosyal medyaya servis edenin akıl sağlığından süphe etmek lazım. Çünkü insanların özel hayatını ifşa etmek hiç doğru bir davranış değil.

Adamlar siyasi konum için çatır çatır birbirlerini öldürüyorlar. Bağlantılarım gereği birkaç sefer öyle ortamlarda bulundum. Partilerden bağımsız alabilecekleri birkaç ihale fazla için karartmayacakları hayat yok bunların. Sen özel hayata saygı bekleyedur.

İfadeler: 143
O değil de adamın kılı kıpırdamadı, meseleyi umursamadı. Helal olsun valla Tüm Türkiye'ye de ders vermiş oldu. Meseleyi mesele eden biziz, insanlar. Yapacak bir şey olmadığında o meseleyi de dert etmeye gerek yok. Umarım diğer siyasilere de ders olur. İsim vermek istemiyorum da kasedi olan siyasiler, sırf kasetinin ortaya çıkmaması için karakterinden ödün veriyor. Onlara da ders vermiş oldu. 2-3 hafta bu olay konuşulacak, sonra unutulacak. Neler unutulmadı ki?

Biz Türk milleti olarak bir şeyleri abartmayı çok seviyoruz maalesef. Onlar için küçüçük bir sorun olan şey, bizim için dev aynasından farksız. Ayrıca, dediğin gibi, bu ülke neleri neleri unutmadı, bunu mu unutmayacak?

İfadeler: 143
@yusufir, maksimum 2 hafta veriyorum. 2 haftadan sonra bu olay anılmaz bile, unutulup gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…