Evet arkadaşlar sözü fazla uzatmaya gerek yok. Bildiğiniz üzere gece saatlerinden sonra Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir eşcinsel ilişki videosu sosyal medyaya servis edildi.

Mustafa Sarıgül kendi hesabından yaptığı açıklamada iddiaları yalanlasa da pek çok insan videodaki şahsın Mustafa Sarıgül olduğundan emin gibi duruyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?
AI'de olabilir, gerçekte.

Boş verin gitsin, takmayın. Araştırmaya değmez.

Bu tarz hiçbir videoya inanmıyorum. Yıl olmuş 2024, arkadaşlar; teknoloji ile her şey yapılabiliyor. CHP'li veya HÜDA PAR'lı olsa bile fark etmez, yine de inanmam. Gerçekten teknoloji çok korkunç yerlere gidiyor.

@megaton bu hesap paylaştı :

Ülkesini yükseltmek için bir çabası olmayıp, sadece eleştiren bir kişi gibi duruyor.

Son düzenleme:
Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez de, eğer o video gerçekse, o videoyu sosyal medyaya servis edenin akıl sağlığından süphe etmek lazım. Çünkü insanların özel hayatını ifşa etmek hiç doğru bir davranış değil.

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez de, eğer o video gerçekse, o videoyu sosyal medyaya servis edenin akıl sağlığından süphe etmek lazım. Çünkü insanların özel hayatını ifşa etmek hiç doğru bir davranış değil.
Adamlar siyasi konum için çatır çatır birbirlerini öldürüyorlar. Bağlantılarım gereği birkaç sefer öyle ortamlarda bulundum. Partilerden bağımsız alabilecekleri birkaç ihale fazla için karartmayacakları hayat yok bunların. Sen özel hayata saygı bekleyedur.

O değil de adamın kılı kıpırdamadı, meseleyi umursamadı. Helal olsun valla :D Tüm Türkiye'ye de ders vermiş oldu. Meseleyi mesele eden biziz, insanlar. Yapacak bir şey olmadığında o meseleyi de dert etmeye gerek yok. Umarım diğer siyasilere de ders olur. İsim vermek istemiyorum da kasedi olan siyasiler, sırf kasetinin ortaya çıkmaması için karakterinden ödün veriyor. Onlara da ders vermiş oldu. 2-3 hafta bu olay konuşulacak, sonra unutulacak. Neler unutulmadı ki?

O değil de adamın kılı kıpırdamadı, meseleyi umursamadı. Helal olsun vallahi :D Tüm Türkiye'ye de ders vermiş oldu. Meseleyi mesele eden biziz, insanlar. Yapacak bir şey olmadığında o meseleyi de dert etmeye gerek yok. Umarım diğer siyasilere de ders olur. İsim vermek istemiyorum da kasedi olan siyasiler, sırf kasetinin ortaya çıkmaması için karakterinden ödün veriyor. Onlara da ders vermiş oldu. 2-3 hafta bu olay konuşulacak, sonra unutulacak. Neler unutulmadı ki?

Biz Türk milleti olarak bir şeyleri abartmayı çok seviyoruz maalesef. Onlar için küçüçük bir sorun olan şey, bizim için dev aynasından farksız. Ayrıca, dediğin gibi, bu ülke neleri neleri unutmadı, bunu mu unutmayacak?