Siz ne saçmalıyorsunuz acaba? Siz anca iftira atarsınız tabii. Belki AKP değil de CHP'yi destekliyorum onu nereden çıkardınız ki? Zafer partisi İsrail'e destek veriyor. İsrail'se bebekleri öldürüyor.
Ben nerede iftira atmışım :rofl:, üç partinin de ne yaptıkları ortada, sen israil'i bırakta ilk önce kendi ülken nasıl batıyor, soyuluyor ona bak, israil mevzuları benim umurumda bile değil şahsen.

Ben nerede iftira atmışım :rofl:, üç partinin de ne yaptıkları ortada, sen İsrail'i bırak da ilk önce kendi ülken nasıl batıyor, soyuluyor ona bak, İsrail mevzuları benim umurumda bile değil şahsen.

Kusura bakma ama bebek katili yapılan bir dünya da kimse rahat kalamaz. Siz koyu akplisiniz diyorsunuz bundan daha korkunç bir iftira var mı ki? İki parti de birbirinden çöp. CHP muhalefet yapmayı bilmiyor AKP de yaptıkları oratada zaten. MHP'yi saymaya gerek yok bile.

Herkes bu terör lanetini konuşarak bitirmeye çalışıyor. AKP'de, CHP'de. Devletin gücü bunları savaşarak yok etmeye yetmeyecek değil fakat böyle bir durumda da olan gene Doğudaki masum gençlere oluyor. Gençleri zorla esir alıp devlete karşı savaştırıyorlar. Bunlar hassas konular, çok ince düşünülmesi gereken konular. 1 kişinin bile haksız ö*dürülmesi tüm insanlığın ö*dürülmesiyle eş değer.

Kusura bakma ama bebek katili yapılan bir dünya da kimse rahat kalamaz. Siz koyu akplisiniz diyorsunuz bundan daha korkunç bir iftira var mı ki? İki parti de birbirinden çöp. CHP muhalefet yapmayı bilmiyor AKP de yaptıkları oratada zaten. MHP'yi saymaya gerek yok bile.
Ben koyu akplisiniz yazmadım desteklediğiniz parti diye yazdım, dediklerinizden ak partili olduğunuzu çıkardım sadece, ben ilk önce kendi ülkemin sorununa bakarım, ben burada kendi canımın derdine düşmüşüm, bana ne filistin'den, gazze'den, israil'den. Ekranlarda gazze diye bağırıp duyar kasanların yapmadığı rezillik yok.

Fark ederseniz kullanıcının bu zamana kadar ne AKP ne de MHP sorgulayan konusu var :D. Açsana bir konu da "Döwlet BaxçeLi neden Apo'yu destekliyor?" diye. Aklına mı gelmedi sormak?

Onu da sorguluyoruz. Ancak en azından selahattin demirtaş meclise gelsin çağrısı yeni oldu ancak CHP'nin selahattin demirtaşı desteklemesi yıllardır var.
Yeni mi oldu 😅 , ak parti ve yandaşları yıllardır sempatizanlığını yapıyor zaten, arşiv unutmaz.

CwLlSaGW8AQ2EJc.webp

DZ2gDjdXcAA45zr.webp

x1080.webp

Onu da sorguluyoruz. Ancak en azından selahattin demirtaş meclise gelsin çağrısı yeni oldu ancak CHP'nin selahattin demirtaşı desteklemesi yıllardır var.
İlk önce Selahattin Demirtaş değil, Abdullah Öcalan meclise gelecek. Eğer sen Abdullah Öcalan'ın değil meclise dışarıya parmak ucuyla çıkacak bir olayı, ya karşı taraf da Sellahattin Demirtaş'ı destekliyor olayına bağlıyorsan kusura bakma da bence sende problem vardır.

Fakat ben şunu anladım bunlar geçmişte FETÖ ile beraber olurken biz karşı çıkarken, bize terörist diyorlardı. İşte siz din düşmanısınız adam din öğretiyor diyorlardı daha sonra çıkarlar uyuşmayınca ayrıldılar ve bu sefer 15 yıldır karşı çıktığımız FETÖ'ye biz FETÖ'cü olduk. Bu da aynı olay ama CHP'de Sellahattin Demirtaş'ı destekliyor ya olayına dönüyor. Yahu ikisi aynı şey mi? Allah aşkına ya? Yani nasıl tarif bile edemeyeceğim bir yaratık dışarı çıkmayı bırakın meclise gelsin deniliyor ve hala daha burada CHP sorgulanıyorsa ben bir şey diyemiyorum.

Ki burada açılım zamanını bile doğru bir karar gibi savunuluyor Allah aşkına ya. Bir taraf her şeyi yapıyor, fakat karşı taraf neymiş o onu istemiş o yüzden ona bakalım. Arkada adam dalga geçer gibi bir de beni evlendirin diyor :D Şaka mısınız ya :D

Birde ayrıca şu da var.

İlk önce Selahattin Demirtaş değil, Abdullah Öcalan meclise gelecek. Eğer sen Abdullah Öcalan'ın değil meclise dışarıya parmak ucuyla çıkacak bir olayı, ya karşı taraf da Sellahattin Demirtaş'ı destekliyor olayına bağlıyorsan kusura bakma da bence sende problem vardır.

Fakat ben şunu anladım bunlar geçmişte FETÖ ile beraber olurken biz karşı çıkarken, bize terörist diyorlardı. İşte siz din düşmanısınız adam din öğretiyor diyorlardı daha sonra çıkarlar uyuşmayınca ayrıldılar ve bu sefer 15 yıldır karşı çıktığımız FETÖ'ye biz FETÖ'cü olduk. Bu da aynı olay ama CHP'de Sellahattin Demirtaş'ı destekliyor ya olayına dönüyor. Yahu ikisi aynı şey mi? Allah aşkına ya? Yani nasıl tarif bile edemeyeceğim bir yaratık dışarı çıkmayı bırakın meclise gelsin deniliyor ve hala daha burada CHP sorgulanıyorsa ben bir şey diyemiyorum.

Ki burada açılım zamanını bile doğru bir karar gibi savunuluyor Allah aşkına ya. Bir taraf her şeyi yapıyor, fakat karşı taraf neymiş o onu istemiş o yüzden ona bakalım. Arkada adam dalga geçer gibi bir de beni evlendirin diyor :D Şaka mısınız ya :D
Ağzınıza sağlık hocam ❤️ .