Detaylar
Kim cevapladı?gustavo
Üstün
Selehattin demirtaş dediğimiz ter*risti niye destekliyorlar bunlar?
Oy için şekilden şekile giriyorlar.
Oy için yapmayacakları şey yok. Ama YSK'da da hata var. Bu terörist hapisteyken aday olmasına izin verilmişti. Verilmemeliydi. Terörist her yerde teröristtir.
Glay
Uzman
Hocam bu konuya girmek çok sakıncalı ama Selahattin Demirtaş şu an tutuklu fakat hala daha suçu hukuk olarak kanıtlanmadı ve iddialar üzerine tutuklu. Bu yüzden hukuka aykırı deniliyor.
Evet bence de öyle ama hukuk olarak bir adamın suçunu net olarak kanıtlayıp öyle cezasının verilmesi gerekli. Ne kadar yatacağı ne olacağı belli olmayan bir şekilde bir adam tutuluyorsa hukuka aykırı. Eğer bir suçu varsa kesinleştirip öyle tutulması gerekli. Nedense hala daha kanıtlanmayıp, hala daha belli olmayan bir sürede yatıyor.
Tekrar söylüyorum, bence de suçlu fakat hukuka göre yargılanması lazım. Sen geç içeriye bir ara bakarız şeklinde değil.
Evet bence de öyle ama hukuk olarak bir adamın suçunu net olarak kanıtlayıp öyle cezasının verilmesi gerekli. Ne kadar yatacağı ne olacağı belli olmayan bir şekilde bir adam tutuluyorsa hukuka aykırı. Eğer bir suçu varsa kesinleştirip öyle tutulması gerekli. Nedense hala daha kanıtlanmayıp, hala daha belli olmayan bir sürede yatıyor.
Tekrar söylüyorum, bence de suçlu fakat hukuka göre yargılanması lazım. Sen geç içeriye bir ara bakarız şeklinde değil.
Aynen saçmalıktan ibaret de neden mehmetçik katiline, bebek katili apo'ya af veriliyor o zaman, meclise çıkaracağız deniliyor
Hadi onu da geçtik fetö ile alakalı olanların neyini saçma buldunuz?
Aynen saçmalıktan ibaret de neden mehmetçik katiline, bebek katili Apo'ya af veriliyor o zaman, meclise çıkaracağız deniliyor, sizin desteklediğiniz parti değil miydi 2023 seçimlerinde CHP'nin seçim videosuna montajla terör görüntüsü ekleyen sonra tayyip bile dedi biz montaj yaptık diye.
Hadi onu da geçtik FETÖ ile alakalı olanların neyini saçma buldunuz?
O zaman sizce bu ülkenin başına kim gelmelidir? Zafer partisi mi? Bebek katiline destekler yağdıran zafer partisi mi? Bir de AKP'yi̇ desteklediğimi nereden çıkardınız?
Zafer partisi ne zaman bebek katiline destek yağdırdı, ben bile Ümit Özdağ'ı takip ediyorum sürekli mehmetçik katiline af yok diyor, A haber izlemeyi azaltın bence.O zaman sizce bu ülkenin başına kim gelmelidir? Zafer Partisi mi? Bebek katiline destekler yağdıran Zafer Partisi mi?
Zafer partisi ne zaman bebek katiline destek yağdırdı, ben bile ümit özdağ'ı takip ediyorum sürekli mehmetçik katiline af yok diyor, a haber izlemeyi azaltın bence.
Siz ne saçmalıyorsunuz acaba? Siz anca iftira atarsınız tabii. Belki AKP değil de CHP'yi destekliyorum onu nereden çıkardınız ki? Zafer partisi İsrail'e destek veriyor. İsrail'se bebekleri öldürüyor.
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon