CHP, CHP'likten çıkalı çok oluyor. KK'nin 12 yıllık başkanlık döneminde kadrolar CHP'nin adına yakışmayacak isimlerle dolduruldu. Özgür özel'in de kadroları yenileyip CHP'nin yeniden Atatürkçü bir kimliğe bürünmesini pek istemiyor gibi. Hala milletle dalga geçercesine kırmızı kart gibi çocukça bir şeyi kullanarak muhalefet ettiğini sanıyor.

İktidar da aynı zaten, çözüm süreci dahil bir yığın terör örgütü lehine açıklamaları var AKP'lilerin. Abdullah Öcalan'ı meclise davet etmelerine pek şaşırmamak gerek yani.

Al birini vur ötekine, muhalefet tarafı da iktidar tarafı da aynı. Halkın da hala uyuduğunu düşünürsek ülkenin birkaç on yıl içerisinde düzeleceğini düşünmek ütopik olur.

Al birini vur ötekine, muhalefet tarafı da iktidar tarafı da aynı. Halkın da hala uyuduğunu düşünürsek ülkenin birkaç on yıl içerisinde düzeleceğini düşünmek ütopik olur.
Değil düzelmeyi ülke parçalara ayrılmazsa iyidir. Bu gidişat bilemiyorum yani, sorun ekonomi falan değil yani komple ülke elden gidecek az kaldı.
Hala milletle dalga geçercesine kırmızı kart gibi çocukça bir şeyi kullanarak muhalefet ettiğini sanıyor.
Ya bu olay zaten artık ülkede muhalefetin bittiğine işaret. Bilmiyorum yani kırmızı kart olayını fikrini sunandan tutun uygulayana kadar tam bir facia. Facia üstüne facia. Zaten böyle bir durumda şaka yapmıyorum benim annemi getirin yemin ediyorum ilk seçimde iktidara gelir. Böyle bir berbat bir yönetimde hala daha muhalefet gelemiyorsa bence sorun bambaşka şeylerdir. Ben zaten danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum artık. Bir Ekrem ve Mansur çıktı onu da herhalde yanlışlıkla çıkardılar.

Değil düzelmeyi ülke parçalara ayrılmazsa iyidir. Bu gidişat bilemiyorum yani, sorun ekonomi falan değil yani komple ülke elden gidecek az kaldı.

Ya bu olay zaten artık ülkede muhalefetin bittiğine işaret. Bilmiyorum yani kırmızı kart olayını fikrini sunandan tutun uygulayana kadar tam bir facia. Facia üstüne facia. Zaten böyle bir durumda şaka yapmıyorum benim annemi getirin yemin ediyorum ilk seçimde iktidara gelir. Böyle bir berbat bir yönetimde hala daha muhalefet gelemiyorsa bence sorun bambaşka şeylerdir. Ben zaten danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum artık. Bir Ekrem ve mansur çıktı onu da herhalde yanlışlıkla çıkardılar.

Muhalefet kalmadı artık bu ülke de.

Muhalefet kalmadı artık bu ülke de.
Yok ya yok. Bu kadar berbat bir yönetime hala kaybediliyorsa artık bilemiyorum yani. Millet yoksullukla boğuşuyor, yandaşlar paraların içniden geçiyor, hukuk adalet desen yok, hiçbir hakkımız yok, artık yaşama değil tamamen Hindistan gibi düşük gelirli gruplar gibi yaşıyoruz. Buna rağmen hala daha bu iktidar kalıyorsa bilemiyorum valla. Bu ülkeye az bile oluyor diyorum artık. Daha ne olsun istiyorlar çok merak ediyorum.

Yok ya yok. Bu kadar berbat bir yönetime hala kaybediliyorsa artık bilemiyorum yani. Millet yoksullukla boğuşuyor, yandaşlar paraların içniden geçiyor, hukuk adalet desen yok, hiçbir hakkımız yok, artık yaşama değil tamamen Hindistan gibi düşük gelirli gruplar gibi yaşıyoruz. Buna rağmen hala daha bu iktidar kalıyorsa bilemiyorum vallahi. Bu ülkeye az bile oluyor diyorum artık. Daha ne olsun istiyorlar çok merak ediyorum.

Muhalefetin değişmesi lazım acil. Değişmez ise diktatörlüğe dahi sürükleniriz. Çok sıkıntılı.

Aynen saçmalıktan ibaret de neden mehmetçik katiline, bebek katili Apo'ya af veriliyor o zaman, meclise çıkaracağız deniliyor ;), sizin desteklediğiniz parti değil miydi 2023 seçimlerinde CHP'nin seçim videosuna montajla terör görüntüsü ekleyen sonra tayyip bile dedi biz montaj yaptık diye.

Hadi onu da geçtik FETÖ ile alakalı olanların neyini saçma buldunuz?

CHP eleştiren herkese AKP damgası vurmayı bırakın.

Selehattin Demirtaş dediğimiz ter*risti niye destekliyorlar bunlar?
CHP Demokrat bir parti. Anayasa mahkemesi ne derse onu uygular, olması gereken budur. Anayasa, İHM falan hepsi Demirtaş'ın serbest kalması yönünde karar açıkladı. CHP Demirtaş'ı desteklemiyor aslında, yasa ve bağımsız kararları destekliyor. CHP'nin Demokrat bir parti olduğu her yönden belli zaten. Mavi CHP diyorum ben günümüzdeki CHP'ye. Aslına bakılırsa demokraside olması gereken budur, yasalar ne derse, mahkemeler ne karar verirse uygulanır.

Selahattin Demirtaş'ın bir suçu olmadığı için içeride olduğu için özgürlüğünü istemesi gayet normal. Adamı sevmeyebilirsiniz, sahip olduğu bağları sevmeyebilirsiniz, ideolojisini sevmeyebilirsiniz ki bende sevmiyorum. Buna rağmen bu adam kanunen hiçbir yanlış işte bulunmadığı halde tamamen Erdoğan'ı başkanlık seçimlerinde desteklemediği için "Erdoğan seni başkan yaptırmayacağız" dediği için ve artan popülerliği ile Güneydoğu'da AKP oylarını eritmesinden dolayı içeri atıldı.

Demirtaş, HDP içindeki ılımlıları temsil ediyordu zaten partisinde dahi adamın görece "Türkiyeci" maskesini beğenmeyenler, aşırı Kürtçü bir HDP isteyen kilikler vardı. Erdoğan Demirtaş'ı içeri atarak hem HDP'yi radikelleştirerek yalnız bıraktı hem de güçlü bir politik figürden mahrum kaldık.

Milliyetçi gözlüğünüzü çıkartıp bakarsanız olayın tam olarak böyle olduğunu görürsünüz. Siz Demirtaş'ı değil bütün HDP'yi içeri atsanız gelecek seçim yine başkalarını seçecekler onları içeri atarsanız başkalarını seçecekler. 30 yıldır HDP ve eski partileri kapatıyorlar, figürlerini içeri atıyorlar. PKK bitti mi ? Bitmedi. PKK destekçisi vekiller bitti mi ? Yine bitmedi. Eee o zaman neye yarıyor bunlar ? Erdoğan'ın başkanlığının devam etmesine.

Selahattin Demirtaş'ı değil, yargılanma hakkını ve özgürlüğü destekliyorlar. Türkiye için bu konsept fazla ileri seviye olsa da adalet önemlidir. Yasalara uygun bir şekilde işlem gerçekleştirilirse kimse bir şey demez. Suçluysa suç için kanıt gösterilir, ceza alır. Suçsuzsa da çıkar. Bu, herkes için geçerlidir. Terörist de olabilirsiniz, alışveriş merkezinde 500 kişiyi bombayla öldürmüş de olabilirsiniz, birisini bıçaklamış da olabilirsiniz veya dolandırıcılık da yapmış olabilirsiniz. Mahkemeye çıkmanız hakkınızıdır. İleride saçma sapan bir konudan içeri atılırsanız ve kendinizi savunmanıza izin verilmezse de mi aynı şeyi yapacaksınız? Birisi size tacizci desin, daha hiçbir kanıt olmadan içeride 20 yıl da mahkeme sonucu mu beklensin? Hukuk resmen sıfır.

CHP gidip "Selahattin bizim tanrımız. Onsuz yapamayız. Aşkımız bizim." demiyor, yargılansın ve ona göre sonuç çıksın diyor.