Bugün de CHP'nin 23 Nisan için olan yürüyüşüne bariyer çekildi. Bariyeri yıkıp yürüdüler.
Evet görmüştüm. Mahmut Tanal penseyle kelepçeleri falan kesmişti.
Atatürk ve Türk düşmanı bir topluluğun, Atatürk'ün Türk milletine ilan ettiği bir bayramı huzurla kutlatacaklarını düşünmüyordunuz herhalde? AKP'nin son zamanlar bunlar. Ülkeye verebilecek tüm zararı verip gitmek istiyorlar.

O AKP denen partinin iki yüzlülüğünü anlatmama ve yorumlamama gerek yok. En son Filistin için yürüyüş düzenleyecekti CHP. AKP'nin davası olan, Müslüman kardeşlerini korumak için her şeyi yapacak olan AKP, CHP'nin Filistin yürüyüşüne izin vermedi mesela. Bu en yeni olay. Şu adamlar hakkında konuşmaya gerek duymuyorum artık. Ağzımdan çıkacak nefese değmezler.
Aynen öyle hocam, zaten Filistin falan umurlarında değil bunların, bunların tek amacı oy toplamak, Allah, peygamber, din, kitap, Filistin ve Gazze diyerek cahil kesimin oylarını toplamak. Biz bunlar hakkında da yürüyüş yapmak istediğimizde nasıl da engel oluyorlar çünkü korkuyorlar oyları kaybedecekleri için, bunlar o kadar iki yüzlü ki 23 yıldır yapmadıkları eziyet kalmadı, Tayyip dahil ne kadar Atatürk düşmanı, halk düşmanı, millet düşmanı varsa defolup gidecek bu ülkeden.

Başımıza ne geliyorsa zaten bunlar yüzünden. Çürük binaları yıkıp yenilemek yerine daha kule gibi binalar yapıyorlar.

Esenyurt'ta gökdelenler var. E5'in yanındakiler. Zeminleri çok kötü. Yumuşak zemine yapılan yapılar onlar. Büyük İstanbul depreminde orayı düşünemiyorum. Adamlar lüks içinde gidecekler.

Aynen öyle hocam, zaten Filistin falan umurlarında değil bunların, bunların tek amacı oy toplamak, Allah, peygamber, din, kitap, Filistin ve Gazze diyerek cahil kesimin oylarını toplamak. Biz bunlar hakkında da yürüyüş yapmak istediğimizde nasıl da engel oluyorlar çünkü korkuyorlar oyları kaybedecekleri için, bunlar o kadar iki yüzlü ki 23 yıldır yapmadıkları eziyet kalmadı, Tayyip dahil ne kadar Atatürk düşmanı, halk düşmanı, millet düşmanı varsa defolup gidecek bu ülkeden.
Bakın sinirlenebilirsiniz ama benim de umrumda değil Filistin. Ben kendi ülkeme bakarım. Sırf Yeniden Refah'a kaybettikleri muhafazakar oylarını almak için umurlarındaymış gibi yapıyorlar. İkiyüzlülükten başka bir şey değil. Akladıkları ve cukkaladıkları paralar ortada. Cem Uzan'ın Mevzular Açık Mikrofon'a katıldığı programda görebilirsiniz. 128 milyar dolardan fazlası var Türk milletinden çaldıkları.

Esenyurt'ta gökdelenler var. E5'in yanındakiler. Zeminleri çok kötü. Yumuşak zemine yapılan yapılar onlar. Büyük İstanbul depreminde orayı düşünemiyorum. Adamlar lüks içinde gidecekler.
Bir an önce defolup gitsinler de artık hepsi, bıktık bunlardan.

Bakın sinirlenebilirsiniz ama benim de umrumda değil Filistin. Ben kendi ülkeme bakarım. Sırf Yeniden Refah'a kaybettikleri muhafazakar oylarını almak için umurlarındaymış gibi yapıyorlar. İkiyüzlülükten başka bir şey değil. Akladıkları ve cukkaladıkları paralar ortada. Cem Uzan'ın Mevzular Açık Mikrofon'a katıldığı programda görebilirsiniz. 128 milyar dolardan fazlası var Türk milletinden çaldıkları.
Benimde umurumda değil ki hocam sinirlenecek bir şey kesinlikle yok, aynı fikirdeymişiz ❤️.

Nitekim yobazlık. Bilmediğimiz şey değil.

Siyasi bir yorum yapmaya gerek yok. CHP halka AKP'ye göre daha çok yardımcı olmuş. Ayıptır diyorum.