1733059075893.webp
i
Sağ mı doğruyu söylüyor yoksa sol mu?

Konunun aktrol bağlamında değerlendirmeye alınması da açık şekilde ortada olanı görmek istememek. Sağcı veya solcu olmanın, bir perspektife ölesiye bağlı kalmanın akılcı düşünceyi zedeleyeceğini de düşünürsek bu aktrol muhabbeti beni pek etkilemez. Fakat paylaşımı yapayım, zararı olmaz.

Konunun aktrol bağlamında değerlendirmeye alınması da açık şekilde ortada olanı görmek istememek. Sağcı veya solcu olmanın, bir perspektife ölesiye bağlı kalmanın akılcı düşünceyi zedeleyeceğini de düşünürsek bu aktrol muhabbeti beni pek etkilemez. Fakat paylaşımı yapayım, zararı olmaz.

Canım kardeşim bu adamla kadın çocuklara zarar mı vermiş ? İdeoloji mi aşılamaya çalışmış ? Buna dair bir kanıt mı var ? Adam özel hayatında yasal olarak istediği oyunu oynar istediği partiye katılır. Bunda sizi ilgilendiren olay ne? Kamu çalışanı diye rahip-rahibe hayatı mı yaşamaları gerekiyor ?

Hadi desen ki bunlar böyle böyle şeyler yapmış yine yok. Didiklemişler didiklemişler adamın fotoğraf çekildiği birisinin tiyatro gösterisinden sahne bulup bak bu ıbb çalışanının fotoğraf çekindiği kişi çıplak gösteri yapıyorlar ehehe diyebilmişler anca. LGBTI'de size mi LGBTI anlaması güç yani...

CHP şu an sosyalist hamle olan kreş okullarını açtı. Parası ve zamanı olmayan halk çocuklarını belediye kreşlerine verebiliyor. Hizmet almanın ve sosyalizmin ne olduğunu gösteren basit bir adım. Bu da CHP karnesine artı yazdı. Halktan büyük beğeni alınca engellemek için ve karalamak için büyük bir çabaya girişildi. Tam böyle bir anda güzel haber.
Bu haberi ben tesadüfi gördüm. Bu 1. İkincisi CHP'nin kreş açması ve bu kreşlerde imkanları olmayanlara destek sunması sorun değil zaten. Onla bu bir değil. Fakat Ekim ayında yapılan bu atamalar ile bu konunun gündeme gelmesi düşündürücü. Diğer bir konu bu isimleri AKP atamadı.

AKP'nin dini veya başka bir şeyi kullanıyor, kullanabiliyor olması AKP'nin değil CHP'nin suçudur bir bakıma. Çünkü CHP son 20 yılda o kadar saçma sapan açıklar verdi ki, "Al baba bak biz şimdi İslamafobik bir şey söyleyeceğiz, siz de bunu kullanın bize karşı" demesi gibi bir durum söz konusu.

Diğer yandan Techolay bir X değil, ben de X'teki 100.000 takipçili biri değilim. Ben burada trollük yapsam ne yapmasam ne ?

Kendi kafanıza ve zihniyetinize göre "gelecekte suç potansiyeli" olan bu insanlara gösterdiğiniz tepkiyi acaba şimdiye kadar gerçek suçlara ve örtbasçılara gösterdiniz mi?

Canım kardeşim bu adamla kadın çocuklara zarar mı vermiş ? İdeoloji mi aşılamaya çalışmış ? Buna dair bir kanıt mı var ? Adam özel hayatında yasal olarak istediği oyunu oynar istediği partiye katılır. Bunda sizi ilgilendiren olay ne? Kamu çalışanı diye rahip-rahibe hayatı mı yaşamaları gerekiyor ?

Bir birey özel hayatında istediğini yapabilir.
Fakat kişinin kimliği, yaşamı, hastalıkları ve ilgili diğer şeyler bazı görev, iş ve meslekleri yapmasına engel olabilir.

Bu da öyle bir şey. Kişi aktif bir şey yapmıyor olsa bile, bunu empoze etmiyor olsa bile, bu şekilde uç noktalarda olan bir gösteri biçiminde aktif görev almak çocuk birimlerinde görev almasına engel oluşturmalıdır.

Arkadaşı çok ciddiye almayın. Profil mesajlarında erkeklere yürüyüp, ben gayim erkek arkadaşımı çok seviyorum diye konular açıp, birkaç hafta/aydır da homofobik takılan birisi. Asrın Tok yan çar.