Sağ mı doğruyu söylüyor yoksa sol mu?
Eki Görüntüle 103236i
Sağ mı doğruyu söylüyor yoksa sol mu?
Konunun aktrol bağlamında değerlendirmeye alınması da açık şekilde ortada olanı görmek istememek. Sağcı veya solcu olmanın, bir perspektife ölesiye bağlı kalmanın akılcı düşünceyi zedeleyeceğini de düşünürsek bu aktrol muhabbeti beni pek etkilemez. Fakat paylaşımı yapayım, zararı olmaz.
Bu haberi ben tesadüfi gördüm. Bu 1. İkincisi CHP'nin kreş açması ve bu kreşlerde imkanları olmayanlara destek sunması sorun değil zaten. Onla bu bir değil. Fakat Ekim ayında yapılan bu atamalar ile bu konunun gündeme gelmesi düşündürücü. Diğer bir konu bu isimleri AKP atamadı.CHP şu an sosyalist hamle olan kreş okullarını açtı. Parası ve zamanı olmayan halk çocuklarını belediye kreşlerine verebiliyor. Hizmet almanın ve sosyalizmin ne olduğunu gösteren basit bir adım. Bu da CHP karnesine artı yazdı. Halktan büyük beğeni alınca engellemek için ve karalamak için büyük bir çabaya girişildi. Tam böyle bir anda güzel haber.
Kendimi Twitter'da aktrol Tweet'i okur gibi hissettim. Ne olmuş, biri sebilere tecavüz etmiş de bu arkadaşlar “bir kereden bir şey olmaz” mı demiş![]()
Canım kardeşim bu adamla kadın çocuklara zarar mı vermiş ? İdeoloji mi aşılamaya çalışmış ? Buna dair bir kanıt mı var ? Adam özel hayatında yasal olarak istediği oyunu oynar istediği partiye katılır. Bunda sizi ilgilendiren olay ne? Kamu çalışanı diye rahip-rahibe hayatı mı yaşamaları gerekiyor ?